Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 18 Οκτωβρίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Καταλαβαίνετε πολύ καλά πλέον πως πρέπει να προβάλετε δυναμικά τον εαυτό σας και να δείξετε τι μπορείτε να κάνετε ώστε να αναγνωριστούν οι προσπάθειές σας. Πάρτε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σας, αλλά προτού το πράξετε, καλό θα ήταν να ακούσετε και τις συμβουλές κάποιων ανθρώπων που γνωρίζουν καλύτερα και που σας έχουν αποδείξει ότι είναι άξιοι της εμπιστοσύνης σας. Μην αρχίζετε βιαστικά μια καινούργια εργασία απλώς γιατί θα σας ενθουσιάσει, γιατί δεν θα μπορέσετε να συγκεντρωθείτε σε αυτήν και μάλλον το μόνο που θα σας δημιουργήσει θα είναι άγχος και προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Η υποστήριξη της οικογένειάς σας στον επαγγελματικό τομέα θα παίξει μεγάλο ρόλο. Αρκετή εύνοια θα έχετε στις κοινωνικές σας επιδιώξεις και τις πρακτικές σας υποθέσεις. Οι ευκαιρίες που θα έχετε δεν θα είναι μία, αλλά πολλές, αλλά πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να θέσετε άφοβα τους στόχους σας και να τους πετύχετε. Ταξιδέψτε, γνωρίστε καινούργια πρόσωπα και ερωτευτείτε. Βρείτε μια νέα ισορροπία στις προσωπικές σας σχέσεις, η οποία θα σας σώσει από κακά προηγούμενα. Προσπαθήστε να γίνετε πιο ζεστοί με το έτερόν σας ήμισυ και, αν προσαρμοστείτε στις καταστάσεις, θα έχετε ένα πολύ ευχάριστο ερωτικό διάλειμμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μέσα από συνειδητοποιήσεις, παρατηρήσεις και γεγονότα, θα δημιουργήσετε μια καινούργια πραγματικότητα. Η ανάγκη σας να κοιτάξετε προσεκτικά άλλη μία φορά τη ζωή σας και όλα όσα την περιβάλλουν θα μεγαλώσει και θα σας κάνει ασυγκράτητους. Επειδή όμως θα παραμένετε ευάλωτοι και ευσυγκίνητοι, θα χρειαστεί να μάθετε να είστε πιο ψύχραιμοι, πιο υπομονετικοί και κυρίως πιο ρεαλιστές. Προχωρήστε μπροστά και δείτε τις νέες προκλήσεις χωρίς να σας πιάσει ο φόβος να γυρίσετε πίσω σε κάτι που δεν σας ταιριάζει ή δεν σας αρέσει, μόνο και μόνο επειδή σας παρέχει ασφάλεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Νιώθετε τόσο μπερδεμένοι, που είστε έτοιμοι να πείτε «ναι» σε οποιαδήποτε πρόταση σας γίνει προκειμένου να αλλάξετε την καθημερινότητά σας, ακόμα και να αποφασίσετε μια κρυφή σχέση. Προτού κάνετε οτιδήποτε, αξίζει τον κόπο να ακούσετε την ψυχή σας, γιατί μια τέτοια εμπειρία, εκτός του ότι δεν σας ταιριάζει, θα σας απογοητεύσει, καθώς θα δείτε μειωμένες τις αντιστάσεις και, αντί να πάρετε την ανάσα που θέλετε, θα γίνει μεγαλύτερη η μελαγχολία σας. Δεν πρέπει να δείξετε στον οποιοδήποτε τις αδυναμίες σας, γιατί θα παραμονεύει ο κίνδυνος να τις εκμεταλλευτούν.

ΛΕΩΝ: Αν καθίσετε και δείτε τα πράγματα με ψυχραιμία, θα ανακαλύψετε ότι οι άλλοι δεν είναι τόσο αρνητικοί όσο νομίζετε απέναντί σας, αλλά απλώς εσείς δεν ακούτε τις απόψεις τους και θέλετε να περάσετε αποκλειστικά και μόνο τις δικές σας. Η παρατήρηση αυτή θα είναι η αρχή μιας μεγάλης αλλαγής στις σχέσεις σας και επειδή από κάπου θα πρέπει να αρχίσετε αναζητήστε μέσα από τις φιλικές σας σχέσεις να κάνετε τις πρώτες αλλαγές. Οι δεσμευμένοι ζητήστε την αποδοχή και την τρυφερότητα του συντρόφου σας ή βρείτε έναν τρόπο να τη διεκδικήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην πιέζετε τις καταστάσεις, γιατί μην ξεχνάτε πως σε θέματα καρδιάς τίποτα δεν μπορεί να γίνει προγραμματισμένα. Είναι σίγουρο πως θα φυσήξει ούριος άνεμος στην ερωτική σας ζωή και θα μπορέσετε τόσο να βρείτε ισορροπίες και αρμονία με τον σύντροφό σας όσο και καινούργια ερεθίσματα για να ανανεώσετε τη σχέση σας. Αρχίστε να χαμογελάτε και πάλι, γιατί έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα που νιώθατε ένα μαύρο σύννεφο να σκιάζει την καρδιά σας θα μπορέσετε να δείτε ξανά το μπλε του ουρανού και να αναπνεύσετε ελεύθερα, είτε είστε δεσμευμένοι είτε αδέσμευτοι.

ΖΥΓΟΣ: Κάντε επαφές και συζητήσεις με άτομα που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα θέματά σας. Θα αυξηθεί αισθητά η αισιοδοξία σας, με αποτέλεσμα να θέλετε να περάσετε τα όριά σας. Δεν είναι κακό να κάνετε κάποιες αλλαγές που θα καλυτερέψουν τη ζωή σας, όμως σκεφτείτε πρώτα αν αξίζει τον κόπο να κάνετε κάτι τέτοιο και τι θα σας κοστίσει. Δημιουργούνται δυσκολίες και εμπόδια στα επαγγελματικά σας σχέδια. Δείξτε τα ταλέντα και τη δημιουργικότητα που διαθέτετε, αποφεύγοντας να φαίνεστε στα μάτια των άλλων υπερβολικοί και κερδίστε τις καλύτερες των εντυπώσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ακολουθήστε έξυπνα τα γεγονότα, ώστε να κινηθείτε καλύτερα και να έχετε ικανοποιητικά αποτελέσματα. Από τη δική σας την πλευρά πρέπει να προσέχετε να μην αναλώνεστε σε αοριστίες και θεωρητικές συζητήσεις. Μείνετε πιστοί στη λογική που διακρίνει τη σκέψη σας και ελευθερώστε άφοβα το συναίσθημα που την ντύνει. Είναι ανάγκη να τηρήσετε ισορροπίες σε όλα τα επίπεδα και ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν την αμοιβαιότητα των σχέσεών σας. Να θυμάστε πως η ειλικρίνεια είναι προτιμότερη, ενώ οι παραπλανητικές διεργασίες μάλλον θα σας βλάψουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η εβδομάδα θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στη δική σας συμπεριφορά και λιγότερη στων άλλων και, παρόλο που θα αντιμετωπίζετε με τον δικό σας, ξεχωριστό τρόπο πρόσωπα και καταστάσεις, το τελευταίο δεκαήμερο θα αλλάξετε πορεία. Θα είστε πιο συγκρατημένοι στις επαφές σας με τους άλλους και αρκετά συχνά η συμπεριφορά σας θα επηρεάζεται από τη στάση του προσώπου που θα έχετε κάθε φορά απέναντί σας. Μέλημά σας είναι να τα ψάξετε όλα αυτά, και κυρίως να ανακαλύψετε πώς η δική σας στάση αφήνει στους άλλους περιθώρια για παρερμηνείες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα μπορέσετε να δείτε πιο ξεκάθαρα τι μπορεί να μείνει και τι πρέπει να αλλάξει, όμως θα είστε ιδιαίτερα ευρηματικοί και το καλό κλίμα επικοινωνίας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε πραγματικά το ταλέντο σας σε συναλλαγές, γνωριμίες και δημόσιες σχέσεις. Το δυνατό ένστικτο επιβίωσης που έχετε σας σώζει ακόμη και τη στιγμή που το μυαλό σας μπλοκάρει. Οι προκλήσεις που δέχεστε από τον σύντροφό σας τον τελευταίο καιρό σάς έχουν αναγκάσει να κλειστείτε αρκετά στο καβούκι σας και μια που δεν έχετε τη διάθεση να βγείτε από το αδιέξοδο που βρίσκεστε, καταλήγετε να παρακολουθείτε παθητικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε να τακτοποιήστε χωρίς να αγχώνεστε τυπικές εκκρεμότητές σας, ώστε να βάλετε σε έναν δρόμο τα οικονομικά σας, που έτσι κι αλλιώς χρειάζονται γενική αναδιοργάνωση. Η προσωπική σας ζωή θα ανήκει στους τομείς που θα σας απασχολήσουν έντονα, καθώς θα είστε σε συνεχή αναζήτηση για κάτι πιο ενδιαφέρον που θα έχει νόημα και σκοπό. Επειδή όμως δεν σας λείπει το σθένος, θα δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό σε ό,τι θα αφορά τις σχέσεις σας με την οικογένεια και το στενό σας περιβάλλον.

ΙΧΘΥΣ: Μη δείχνετε στο ταίρι σας ότι είστε υπέρ το δέον ανασφαλείς, μια που δεν είστε στην πραγματικότητα, γιατί θα σας κυκλώσει εσωτερική μοναξιά, που θα σας οδηγήσει στην ψυχική απομόνωση. Μοιραστείτε τις σκέψεις, τα συναισθήματα, τους προβληματισμούς, ακόμα και τους φόβους σας για να μπορέσει να σας καταλάβει καλύτερα. Μη βιαστείτε να καταλήξετε σε συμπεράσματα που είναι αβάσιμα, γιατί η σκληρότητα του συντρόφου σας θα είναι φυσικό αποτέλεσμα και ίσως καταστρέψετε τις ελπίδες και τις προσδοκίες που είχατε για τη σχέση σας, ακόμα και αν αυτό δεν ήταν στις προθέσεις σας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This