Η Δέσποινα Βανδή βάζει πλώρη για παρουσιάστρια στο «X-Factor»

Must Read

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, λέει ο θυμόσοφος λαός, αλλά πλέον στο Open τρέχουν με χίλια. Το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη όχι μόνο ετοιμάζει τη δεύτερη τηλεοπτική σεζόν, τον Φεβρουάριο του 2021, με το «Fame Story» και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην παρουσίαση, βάζει πλώρη και για τον Σεπτέμβριο του 2021 με το «X-Factor» και τη Δέσποινα Βανδή ως οικοδέσποινα!

Δέσποινα Βανδή

Μάλιστα, η τραγουδίστρια λίγο πριν από την πρεμιέρα του «JT2U» μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» για τον δεύτερο κύκλο του μουσικού show, ως μέλος της κριτικής επιτροπής, και άφησε να πλανώνται ερωτήματα γύρω από το «X-Factor».

«Στη δεύτερη σεζόν του ‘‘JT2U’’ θα δούμε καινούργια πράγματα, αφού θα είναι νέοι οι συμμετέχοντες, οπότε και μόνο αυτό είναι αρκετό. Μόλις δω το πρώτο live θα σας πω αν θα ξεχωρίσει κάποιο ζευγάρι» ανέφερε, ενώ όταν ρωτήθηκε για τον αν θα παρουσιάσει το «X-Factor», απέφυγε να απαντήσει ξεκάθαρα, λέγοντας με νόημα «θα δείξει»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This