Διονύσης Σχοινάς: «Δε θέλω να είμαστε 24 ώρες το 24ωρο μαζί με την Καίτη – Δεν ξέρω αν θα μου άρεσε να γίνω παππούς» (video)

Τελευτά φορά που συνεργάστηκε με την Καίτη Γαρμπή στη σκηνή ήταν το 1996.

Must Read

Η καριέρα του ξεκίνησε δειλά δειλά κάνοντας φωνητικά σε συνεργασία με γνωστούς τραγουδιστές. Ύστερα από γνωριμία με την Άντζελα Δημητρίου η οποία εντυπωσιάζεται με το ταλέντο του, τον διαλέγει να συνεργαστούν στον επόμενό της δίσκο με την Sony, ενώ κάνει για τα επόμενα χρόνια συνεργασίες με άλλους καλλιτέχνες όπως τον Λευτέρη Πανταζή, Καίτη Γαρμπή, Άντζελα Δημητρίου, Αντώνη Βαρδή, Δημήτρη Κοντολάζο κ.ά.

Ο λόγος για τον Διονύση Σχοινά ο οποίος την Παραμονή Πρωτοχρονιάς του 1997 στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά, έκανε δημόσια πρόταση γάμου στην Καίτη Γαρμπή και παντρεύτηκαν. Το 1999 απέκτησαν έναν γιο, τον Δημήτρη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

20 χρόνια μαζί ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dionisis Sxoinas (@dionisis_sxoinas) στις

Λόγω της πανδημία ο καλλιτεχνικός κόσμος έχει πληγεί ωστόσο ο  γνωστός τραγουδιστής ετοιμάζει νέα δισκογραφική δουλειά.

Ο Διονύσης Σχοινάς παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου», η οποία βρέθηκε στα γυρίσματα του νέου του βιντεοκλίπ. Ο ίδιος μίλησε μίλησε για την μέχρι τώρα πορεία του, την Καίτη Γαρμπή αλλά και το ενδεχόμενο να γίνει παππούς.

«Δεν γινόταν να καθόμαστε. Κάναμε ολόκληρο δίσκο μετά από πάρα πολλά χρόνια. Είναι μία πιο ώριμη δουλειά. Ξέρουμε ότι οι δίσκοι δεν πουλάνε πια, αλλά πιστεύω ότι όταν βγει μια δουλειά με πολύ καλά κομμάτια, μπορεί κάποιους να τους επηρεάσει.

Στην αρχή κάναμε κάποια live με την Καίτη στο instagram και ξέδινα λίγο, γιατί όλη την εβδομάδα έφτιαχνα το πρόγραμμα. Τώρα ευτυχώς ξέδωσα με το στούντιο και ξεδίνω ακόμα. Το live μου λείπει πολύ και σε μένα και στην Καίτη», ανέφερε αρχικά.

Φέτος είχε προγραμματιστεί να συνεργαστεί στη σκηνή μαζί με τη σύζυγό του Καίτη Γαρμπή αλλά ο κορωνοϊός του άλλαξε τα σχέδια.

«Θα συνεργαζόμασταν με την Καίτη στη σκηνή. Τελευταία φορά είχαμε δουλέψει μαζί το 1996. Μετά από 24 χρόνια, δεν μας έχει κάτσει ακόμα.»

Μιλώντας για την τελευταία του εμφάνιση πριν από ένα χρόνο, όπου στο τέλος του προγράμματος η σύζυγός του, ανέβηκε στην σκηνή και πήρε το μικρόφωνο, δήλωσε:

«Δεν υπάρχει πιο κατάλληλος άνθρωπος για να πάει ένα βήμα παραπάνω αυτό το πρόγραμμα, η Καίτη έλειπε πάρα πολύ από αυτό το πρόγραμμα, για να το απογειώσει»

Ωστόσο ο Διονύσης Σχοινάς θεωρεί ότι ένα ζευγάρι δεν πρέπει να είναι πολλές ώρες μαζί, ισχυριζόμενος ότι:

«Δε θέλω να είμαστε όλες τις ώρες μαζί και το λέω πάρα πολλά χρόνια ότι το ζευγάρι δεν πρέπει να είναι 24 ώρες το εικοσιτετράωρο μαζί, ότι πρέπει να λείπει ο ένας στον άλλον».

Αναφορικά με τον γιο τους Δημήτρη και την επαγγελματική του σταδιοδρομία ο ίδιος εκμυστηρεύτηκε:

«Η Καίτη ήθελε να αποτρέψει τον γιο μας να ασχοληθεί με τη μουσική, εγώ με το που έπιασε ο Δημήτρης στα χέρια του την κιθάρα, έβαλα τα κλάματα. Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα για μένα. Εγώ έχω ξαναπεί ότι έκανα γιο για να παίζω βιντεοπαιχνίδια και μουσική. Οι γονείς πρέπει να αφήνουν πάντα τα παιδιά τους να κάνουν ό,τι θέλουν εκείνα.

Περιμένουμε τραγούδι και από τον γιο μου. Ψάχνεται κάθε μέρα, παίζει από το πρωί μέχρι το βράδυ και πρέπει να τον πάω σε άλλο σπίτι γιατί σε εμάς δεν αντέχεται.»

Για το ενδεχόμενο να γίνει παππούς ο Διονύσης Σχοινάς αποκάλυψε πως «δεν ξέρω αν θα μου άρεσε να γίνω παππούς… Εδώ πέρασα τα 50 και μου φαίνεται κάπως! Μόνο το νούμερο που ακούς ότι είσαι τόσο, σου φαίνεται πραγματικά κάπως»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This