Συγκλονίζει η Έρρικα Πρεζεράκου για την ανιψιά της Αναστασία που διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο (video)

Must Read

Συγκλονισμένο είναι όλο το πανελλήνιο με το 7χρονο αγγελούδι που διαγνώστηκε από μία σπάνια μορφή καρκίνου και πρέπει να εισαχθεί σε νοσοκομείο της Αμερικής προκειμένου να γίνει το θαύμα.

Πρόκειται για την Αναστασία, ανιψιά της Έρρικας Πρεζεράκου,  η οποία διαγνώσθηκε με την πιο επιθετική μορφή παιδικού καρκίνου -γνωστή και ως dipg- διάχυτο γλοίωμα εγκεφαλικού στελέχους.

Το μικρό κοριτσάκι έκανε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις σε γνωστό ογκολογικό κέντρο όπου νοσηλευόταν, δυστυχώς όμως οι γιατροί δήλωσαν στους γονείς της αδυναμία για οποιαδήποτε θεραπεία δίνοντας στο παιδί 6 μήνες ζωής.

Μετά από μεγάλη αναζήτηση, οι γονείς της μικρής Αναστασίας κατάφεραν και βρήκαν μία κλινική με μεγάλη εξειδίκευση πάνω σε αυτή την ασθένεια, η οποία βρίσκεται στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Χιούστον του Τέξας. Πλήθος κόσμου του διαδικτύου κινητοποιήθηκε προκειμένου να συγκεντρωθούν 700.000 ευρώ που απαιτούνται για το ταξίδι και τη θεραπεία.

Η Έρρικα Πρεζεράκου με τη σειρά της, φανερά καταβεβλημένη, έκανε δημόσια έκκληση στο κοινό προκειμένου να βοηθηθεί η μικρή Αναστασία.

«Σ’ αυτόν τον αγώνα που δίνει η Αναστασία μας χρειάζεται όλους κοντά της. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να είσαι 7 χρονών και να παλεύεις για τη ζωή σου

Πριν από λίγο καιρό της κάναμε τα γενέθλιά της και δεν θέλω να σκέφτομαι ότι του χρόνου δεν θα της τα κάνουμε. Θέλουμε τη βοήθειά σας», είπε με δάκρυα στα μάτια.

Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε», αναφέρθηκε στον Γολγοθά που ανεβαίνει η κόρη της αδερφής της Ξένιας Πρεζεράκου και του Ηλία Τριανταφυλλάκη, αλλά και στην προσπάθεια που καταβάλουν για να μαζευτεί αυτό το υπέρογκο ποσό.

«Προσπαθούμε να βρούμε λύση για να ξεπεράσει η μικρή Αναστασία το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Πρέπει να μεταφερθεί σε κλινική στο Τέξας που είναι εξειδικευμένη. Αυτήν τη στιγμή χρειάζονται τη βοήθειά μας. Από προσευχή μέχρι να βάλουμε χρήματα σε ένα κοινό λογαριασμό μέσω της Eurobank.

Θα χρειαστούν περίπου 700.000 ευρώ και έχουν συγκεντρωθεί τα μισά. Είμαι πολύ συγκινημένη από την ανταπόκριση του κόσμου. Όσο υπάρχουν άνθρωποι, υπάρχει ελπίδα. Εδώ μας λένε ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι γιατί είναι μια σπάνια μορφή καρκίνου. Εγώ πιστεύω ότι μπορεί να γίνει το θαύμα και όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε για να τα καταφέρει η Αναστασία», ανέφερε χαρακτηριστικά η Έρρικα Πρεζεράκου.

Όσον αφορά την ψυχολογία του παιδιού και των γονιών της, αποκάλυψε: «Η Αναστασία, επειδή όλο αυτό ξεκίνησε όταν τα ματάκια της γύρισαν και νομίζαμε ότι έπαθε κάποιο εγκεφαλικό, ήρθε αμέσως με την οικογένειά της από την Καλαμάτα. Είμαστε σε μια διαρκή ταλάντωση. Ένα κομμάτι που ή θα κλαίμε ή θα λέμε πάμε γερά. Κάναμε πριν ένα μήνα τα γενέθλιά της και δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν θα τα κάνουμε και του χρόνου.

Η Αναστασία ξέρει ότι έχει ένα πρόβλημα με τα μάτια της για να έχει καλή ψυχολογία. Προσπαθούμε να τη γεμίσουμε χαρά για να αντιμετωπίσει αυτό που έρχεται».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This