Ο Θανάσης Βισκαδουράκης παράτησε το σανίδι και δουλεύει στα χωράφια (video)

«Αντί για θέατρο πήγαμε στα χωράφια»

Must Read

H πανδημία του κορωνοϊού έχει πλήξει ολόκληρη την οικονομία, κυρίως όμως τον καλλιτεχνικό κλάδο με πολλούς ηθοποιούς και τραγουδιστές να βρίσκονται σε αδιέξοδο, καθώς θέατρα και μουσικές σκηνές έχουν βάλει λουκέτο.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης όμως βρήκε την λύση. Ο γνωστός ηθοποιός, την περίοδο του lockdown, αποφάσισε μαζί με την οικογένειά του να πάνε στο χωριό της συζύγου του, στην Καρδίτσα και να ασχοληθεί με τα χωράφια.

Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και αναφέρθηκε στην απόφαση του να φύγει από την Αθήνα και να ασχοληθεί με τις καλλιέργειες.

«Φύγαμε από την περασμένη Παρασκευή. Εμείς παίζαμε στην παράσταση “Ο Αρκάς” στο θέατρο Αριστοτέλειο. Παίξαμε την πρώτη εβδομάδα και μετά θα πηγαίναμε Λάρισα και Σέρρες. Και οι τρεις περιοχές κοκκινήσανε και λέω “παιδιά, ο θίασος είναι γκαντέμικος”. Δεν υπάρχει η γκαντεμιά. Αντί για θέατρο πήγαμε στα χωράφια».

Απ’ ότι φαίνεται όμως καταλύτης γι’ αυτήν του την απόφαση ήταν ο γιος του, Ιερώνυμος ο οποίος δηλώνει λάτρης της φύσης.

«Δεν πάμε σχολείο, δεν του αρέσει η Αθήνα. Μου λέει ότι είναι βρώμικη πόλη, ανιαρή. Ο γιος μου θέλει να μείνει στο χωριό. Έχει βρει και προνήπιο για να πάει εδώ. Αγαπάει το χωριό τόσο πολύ! Όταν οι δάσκαλοι τον ρωτάνε “τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις” απαντάει αγρότης”».

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης μιλώντας στην εκπομπή, αποκάλυψε και τις καθημερινές του ασχολίες στο χωριό

«Ήρθαμε κατευθείαν στο χωριό. Δεν το σκεφτήκαμε καν. Ξυπνάμε περίπου 5:30 με 6 το πρωί. Φτιάχνουμε καφέ και γάλα και βγαίνουμε έξω στις κότες. Μαζεύουμε τα χόρτα και κάνουμε διάφορες δουλειές».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This