Μαρία Κωνσταντάκη: «Έκανα σεξ κάτω από ένα άγαλμα στην Σταδίου, στην Κολοκοτρώνη» (video)

«Το κρεβάτι μου είναι το καλύτερο».

Must Read

Έγινε ευρύτερα γνώστη από το ρόλο της γραμματέως στην κωμική σειρά  «Υπέροχα πλάσματα» τη σεζόν 2007-2008 ενώ το 2009, συμμετείχε στη σειρά «Μίλα Μου Βρώμικα» απ’ όπου έγινε ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό.

Ο λόγος για την Μαρία Κωνσταντάκη την οποία απολαμβάνουμε αυτήν την περίοδο στην οικογενειακή σειρά «Σπίτι είναι».

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show» και παραχώρησε μία συνέντευξη άκρως αποκαλυπτική.

Αρχικά αναφέρθηκε στην περίοδο της καραντίνας και το πως την βιώνει.

«Στην πρώτη καραντίνα θέλω να πω πως ήμουν καλύτερα. Τώρα, παρόλο που στη δεύτερη καραντίνα είναι πολύ πιο γεμάτο το πρόγραμμα μου. Δηλαδή συνεχίζω και πηγαίνω στη δουλειά, ενώ έχω και την Γκόλφω τον σκύλο μου που δεν την είχα στην πρώτη καραντίνα. Έχω χάσει γύρω στα 5, 6 κιλά από τις βόλτες που κάνουμε με την Γκόλφω».

Αναφορικά με την προσωπική της ζωή, η Μαρία Κωνσταντάκη δήλωσε πως προτιμάει να την κρατάει κρυφή.

«Σε μένα η τύπου αναγνωρισιμότητα μου προέκυψε σχετικά μεγάλη, οπότε είχα συνηθίσει σε έναν τέτοιο τρόπο ζωής να μην ξέρει ο κόσμος την προσωπική μου ζωή. Από την άλλη, ενώ φαίνομαι αρκετά εξωστρεφής, δεν είμαι τόσο. Δηλαδή και η μάνα μου κάτι θα το μάθει μετά από καιρό» δήλωσε η ηθοποιός, με τον παρουσιαστή να αναφέρεται στη συνέχεια στη σεξουαλική της ζωή και στο γεγονός ότι έχει δηλώσει ότι έχει κάνει σεξ σε νεκροταφείο με τη ίδια να απαντάει χιουμοριστικά ότι «αυτά όλοι τα έχουμε κάνει στα νιάτα μας. Έκανα σεξ κάτω από ένα άγαλμα στην Σταδίου, στην Κολοκοτρώνη…Ήταν νύχτα και ήμασταν νέοι, πολλά χρόνια πριν τον κορωνοϊό. Η θάλασσα και το αυτοκίνητο δεν είναι άξια λόγου. Πλέον το κρεβάτι μου είναι το καλύτερο».

Τέλος η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε και στον μεγάλο της έρωτα ο οποίος όπως αποκάλυψε η ίδια την απάτησε. Όπως παραδέχτηκε και η ίδια η αντίδρασή της ήταν κάπως…κατινίστικη.

«Την πέτυχα στην κηδεία του ανθρώπου αυτού… Έχουν περάσει πολλά χρόνια. Το έμαθα από τον ίδιο, όταν ήταν εν ζωή. Τη συνάντησα στην κηδεία…» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This