O Στέφανος Κορκολής για τον καρκίνο: «Ανά τόσο με ξαναθυμάται και πάμε, δεν έχει τελειώσει» (video)

Must Read

Ο Στέφανος Κορκολής από πολύ μικρή ηλικία ανακάλυψε το μουσικό του ταλέντο αφού από την ηλικία των τεσσάρων χρονών είχε την ικανότητα να απομνημονεύει με μεγάλη ευκολία κομμάτια κλασικής μουσικής και να τα αναπαράγει στο πιάνο σχεδόν αυτούσια.

Θείος του αξιόλογου αυτού ερμηνευτή είναι ο μεγάλος Έλληνας μουσικοσυνθέτης Μίμης Πλέσσας. Για την σχέση που έχει με τον θείο του μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» αποκαλύπτοντας πως ο Μίμης Πλέσσας πάντα έλεγε την γνώμη του και τον συμβούλευε για τα τραγούδια του.

https://www.instagram.com/p/B3hZxTDFx35/

Ο Στέφανος Κορκολής αναφέρθηκε και στην παρεξήγηση που δημιουργήθηκε με τη Νανά Μούσχουρη, δηλώνοντας πως η εκείνη δεν γνώριζε για τους «5 ανέμους», γι αυτόν τον λόγο κατέληξε να το τραγουδήσει ο ίδιος.

Αναφορικά με την προσωπική του ζωή, ο γνωστός ερμηνευτής ομολόγησε πως είναι δυσπρόσιτος.

Επίσης ο Στέφανος Κορκολής δεν δίστασε να αναφερθεί και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, τον καρκίνο, θέλοντας να περάσει το δικό του μήνυμα.

«Μίλησα δημόσια σε μία εκδήλωση καρκινοπαθών στην Κρήτη, όπου με είχαν προσκαλέσει για να κάνω μία συναυλία για τους ανθρώπους που έχουν αυτή την ασθένεια. Όταν έκανα τη συναυλία ήταν μόλις είχα πάθει κι εγώ. Έτυχε κάποιος να το τραβήξει αυτό και επειδή ήταν μια περίοδος που δεν είχαν ειδήσεις και έπαιξε. Βεβαίως, μετά όταν ρωτήθηκα όπως ήταν αναμενόμενο απάντησα. Δεν θέλω να ξορκίζουμε τα πράγματα, δεν κάνει.

Ήμουν μια περίπτωση χειρουργήσιμη. Τα χειρουργεία δεν σταματάνε, ανά τόσο με ξαναθυμάται και πάμε… Δεν έχει τελειώσει. Πιστεύω ότι πολλοί άνθρωποι είναι σαν κι εμένα, δεν πάμε εύκολα στον γιατρό να κοιταχτούμε, δεν κάνουμε τσεκ απ. Το ανακάλυψα βάσει συμπτωμάτων. Το τσιγάρο που δημιούργησε το πρόβλημα. Το δεύτερο είναι η πρόληψη. Είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να κάνει κάποιος για τον εαυτό του», κατέληξε.

https://www.youtube.com/watch?v=ISwaE9tFcHA&feature=emb_logo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This