Νίκος Κουρκούλης: «Εδώ και 8 μήνες δεν μπαίνει μεροκάματο στο σπίτι» (video)

Must Read

Ο Νίκος Κουρκούλης έγινε ιδιαίτερα αγαπητός και γνωστός από το τραγούδι του «Παίζεις με τη φλόγα» το οποίο μέχρι και σήμερα θεωρείται είναι ένα από τα μεγαλύτερα σουξέ.

Ο γνωστός τραγουδιστής είναι ένας από τους καλλιτέχνες που έχει επηρεαστεί αρνητικά τόσο σε ψυχολογικό αλλά όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο από την πανδημία του κορωνοϊού.

Ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ, «Tik Talk» αναφέρθηκε στις δυσκολίες που βιώνει ο ίδιος και η οικογένειά του αλλά και άλλοι συνάδελφοί του λόγω της πανδημίας.

«Δεν είμαι εφοπλιστής. Είμαι καλλιτέχνης. Όπως λέω σε πολύ κόσμο που με ρωτάει, δουλεύω αυτά τα χρόνια πολύ σκληρά. Δεν έχω πάρει ούτε καράβια, ούτε ελικόπτερα, ούτε αμάξια πολυτελείας. Ό,τι έχω κάνει το έχω κάνει μόνος μου. Με τον ιδρώτα μου. Προέρχομαι από μια πολύ λαϊκή μέση τάση. Ο πατέρας μου ήταν επιπλοποιός. Ό,τι έχω λοιπόν στον κουβά, στο ταμείο μου, είναι για να μπορώ να περάσω τα γηρατειά μου και να μπορούν να έχουν τα παιδιά μου κάτι καλύτερο.

Στο λέω ευθαρσώς ότι δεν ανήκω στην κατηγορία που μπορώ να κάθομαι για τον επόμενο χρόνο και να λέω “δεν βαριέσαι αδερφέ”. Χιλιάδες περιπτώσεις άλλων συναδέρφων όμως είναι σε χειρότερη μοίρα. Είναι στο στάδιο της πείνας.

Εδώ και 8 μήνες δεν μπαίνει μεροκάματο στο σπίτι. Έχουμε έναν κουβά και συνέχεια δίνουμε. Τουλάχιστον για τις βασικές μας υποχρεώσεις. Μην νομίζετε δεν ζούμε καμία βασιλική ζωή. Δεν έχω τέτοιο προφίλ ζωής», εξομολογήθηκε ο Νίκος Κουρκούλης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This