Στον «Εφιάλτη» η κληρονόμος της Νανάς Καραγιάννη (video)

Η επιστήθια φίλη και κληρονόμος της Νανάς στην εκπομπή του Έκτορα Μποτρίνι

Must Read

H Νανά Καραγιάννη άφησε την τελευταία της πνοή τον Ιούνιο του 2017, βυθίζοντας στη θλίψη τον δημοσιογραφικό κόσμο και όλους όσους έμειναν κοντά της στον μεγάλο αγώνα της κόντρα στη νευρική ανορεξία. 

Η αείμνηστη παρουσιάστρια το τελευταίο διάστημα δεν θύμιζε σε τίποτα τη λαμπερή Νανά που όλοι γνώριζαν, ενώ ζούσε σε ένα μικρό διαμέρισμα στην Κυψέλη αδυνατώντας να να καταβάλλει το ενοίκιό της. Η ίδια έκανε εκκλήσεις για βοήθεια και αναζητούσε εργασία, ενώ όπως είχε αποκαλύψει η ίδια, έπαιρνε φαγητό από το Σπίτι του Ηθοποιού.

Η κληρονομιά της Νανάς

Δυόμισι χρόνια μετά τον θάνατο της Νανάς, έγινε γνωστό ότι η παρουσιάστρια διατηρούσε τραπεζικό λογαριασμό ύψους χιλιάδων ευρώ αλλά και δύο σπίτια. Η χειρόγραφη διαθήκη της ήρθε στο φως και η Αναστασία Κατηφόρη, επιστήθια φίλη της Νανάς, ήταν η μοναδική κληρονόμος της κινητής και ακίνητης περιουσίας της.

Η Αναστασία Κατηφόρη η οποία είχε μιλήσει για την σχέση της  με την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια, έπεσε από τα σύννεφα όταν ενημερώθηκε για την κληρονομιά που της άφησε η Νανά. . Η ίδια ωστόσο αποποιήθηκε κάθε δικαιώματος για τα δύο ακίνητα υποθέτοντας ότι επρόκειτο για τα δύο σπίτια που της είχε πει η Νανά ότι θα της έγραφαν οι γιαγιάδες της.

Πλέον η Αναστασία είναι ιδιοκτήτρια ενός μεζεδοπωλείου στο Μοσχάτο και εμφανίστηκε στην εκπομπή του «Εφιάλτης στην κουζίνα» ζητώντας την βοήθεια του Έκτορα Μποτρίνι.

https://www.youtube.com/watch?v=kw5i3Dj7Tnk

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This