Big Brother: Η απάντηση της Ραΐσας για το πάρτι της στο σπίτι της μετά από την αποχώρηση της εν μέσω καραντίνας (video)

Έσπασε την καραντίνα και έκανε πάρτι στο σπίτι της χωρίς να τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας.

Must Read

Είναι γεγονός πως λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού απαγορεύονται οι συναθροίσεις και τα πάρτι σε σπίτια.

Παρόλα αυτά η Ραΐσα Κόντι λίγο μετά την αποχώρησή της από το σπίτι του Big Brother, παρευρέθηκε σε πάρτι μαζί με την πρώην συμπαίκτριά της Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, όπου είχε πραγματοποιηθεί μάζωξη, αψηφώντας με αυτόν τον τρόπο κάθε μέτρο που έχει παρθεί για τον κορωνοϊό.

Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, δημοσίευσε βίντεο αναφέροντας ότι το συγκεκριμένο πάρτι πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της Ραΐσας, για τα γενέθλιά της.

Από τα βίντεο φαίνεται ότι κανένας από αυτούς που παρευρισκόντουσαν στο πάρτι δεν τηρούσε τα μέτρα ασφαλείας, με την ξανθιά παρουσιάστρια να γίνεται έξαλλη.

«Παιδιά τι πράγματα είναι αυτά; Είμαστε με τα καλά μας; Δεν ήταν 2-3 άτομα, βλέπεις 10 διαφορετικά άτομα που ζούνε κοσμάρα χωρίς μάσκες… Και τα ανεβάζουν κιόλας. Και εκτός από όλα αυτά, η Ραϊσα σήμερα θα βρεθεί στη Μαλέσκου», είπε φανερά εκνευρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου.

Ωστόσο, την δική της απάντηση έδωσε η Ραΐσα μέσω της εκπομπής «Love it», όπου παραχώρησε συνέντευξη μέσω σύνδεσης με Skype.

«Για να μάθουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται εγώ δεν έχω γενέθλια. Έχω γενέθλια 2 Ιουλίου και είναι Καρκίνος με Λέοντα. Όταν βγήκα από το Big Brother δεν είχα κανένα άνθρωπο στην Αθήνα, είχα μόνο την Αφροδίτη, που με αγκάλιασε και με κάλεσε σπίτι της. Η Αφροδίτη κάνει καραντίνα με τον κολλητό της, τον Μάνο, που αυτός μου έφτιαξε και το μαλλί και εκείνη την ημέρα είχε γενέθλια. Ήρθαν τρία άτομα στο σπίτι που ήταν γείτονες να του ευχηθούν και να κόψουν μια τούρτα. Δεν έγινε κανένα πάρτι και είναι απαράδεκτο που κάθονται και ασχολούνται με αυτά τα πράγματα»

Αναφορικά με τον αριθμό των ατόμων και ότι δεν τηρούνται τα μέτρα προστασίας η ίδια απάντησε: «Όλα τα άτομα που βλέπετε είναι covid free, έχουν κάνει όλοι τεστ» και πρόσθεσε λέγοντας: «Η Αφροδίτη προσέχει πάρα πολύ γιατί η μητέρα της είναι σε ευπαθείς ομάδες. Κι εγώ προσέχω πάρα πολύ. Δεν είμαι αναίσθητη για να βάλω σε κίνδυνο τον εαυτό μου και της μάνας μου. Είναι άσχημο που βγάζουν κακία χωρίς να ξέρουν πράγματα. Δεν θα πήγαινα να κάνω πάρτι. Δεν ήταν καθόλου πάρτι».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This