Η Μελίνα Μακρή για το bullying: «Με έπιασε από τα πόδια συμμαθητής μου και με γύρισε ανάποδα» (video)

«Γυρνούσα σπίτι από το σχολείο και έκλαιγα κάθε μέρα».

Must Read

Η Μελίνα Μακρή έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στα φωνητικά του συγκροτήματος «Vegas» από το 2009 έως και το 2016. Έκτοτε η Μελίνα Μακρή αποφάσισε να ακολουθήσει solo καριέρα ενώ παράλληλα ασχολείται και με την σύνθεση τραγουδιών.

Η πιο πρόσφατη τηλεοπτική της εμφάνιση ήταν το 2019 όταν συμμετείχε ως διαγωνιζόμενη στο φαντασμαγορικό show του ΑΝΤ1, «Your Face Sounds Familiar 5», την έχουμε απολαύσει όμως και στο θεατρικό σανίδι με την συμμετοχή της στην θεατρική παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές».

Ένα ιδιαίτερο γράμμα βρέθηκε στα χέρια της γνωστής τραγουδίστριας, το οποίο καλέστηκε να το ανοίξει στην εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου, «Ένα γράμμα για σένα». Αυτό το γράμμα πυροδότησε για να κάνει μία εξομολόγηση καρδιάς και να αναφερθεί στην δύσκολη περίοδο της ζωής της την οποία βίωσε ως έφηβη καθώς, όπως εξομολογήθηκε και η ίδια, υπέστη bullying.

«Με τους συμμαθητές μου ήμουν πολύ ντροπαλή, είχα μία φίλη και πάντα το παράπονο μου ήταν πως δεν είχα αρκετούς φίλους. Πήγαινα στο σπίτι και έλεγα στη μαμά μου πως ήθελα να κάνω φίλους, αλλά ήμουν τόσο κλειστή και ντροπαλή που ένιωθα απομονωμένη. Με απέφευγαν τα άλλα παιδιά γιατί ήμουν και εγώ ήμουν φοβισμένη απέναντι τους οπότε δεν ήμουν κοινωνική. Στην εφηβεία αυτό μου έσκασε ίσως μαζί με τις ορμόνες και γυρνούσα σπίτι και έκλαιγα κάθε μέρα. Μου το λέει ακόμα η μαμά μου» πρόσθεσε με ειλικρίνεια η τραγουδίστρια. «Είχα μέσα μου μια ροπή προς τα αρνητικά συναισθήματα. Αυτό το πάλεψα αργότερα με ψυχολόγο. Έκανα θεραπεία πέντε χρόνια και είμαι ένα αρκετά θετικό άτομο πλέον θέλω να πιστεύω».

Παράλληλα, η Μελίνα Μακρή ανέφερε πως «αυτό το γράμμα θα μπορούσα να το έχω γράψει εγώ όταν ήμουν έφηβη. Τώρα στο λέω και συγκινούμαι. Γιατί ήμουν ένα φοβισμένο παιδί. Στο σχολείο αντιμετώπιζα bullying και σίγουρα είναι κάτι που δεν θέλω να θυμάμαι. Ήταν αρκετά δύσκολο συναισθηματικά, λεκτικό bullying που είχε γίνει και σωματικό. Κάποια αγόρια, επειδή ήμουν ένα τριχωτό άτομο για κορίτσι ειδικά, με κορόιδευαν. Με έλεγαν αρκούδα! Αυτό μπορεί σήμερα να ακούγεται αστείο αλλά σε πληγώνει σαν έφηβη. Δεν όρθωνα το ανάστημα μου και ακόμα και σήμερα δεν απαντάω αμέσως. Το σκέφτομαι και θα απαντήσω αργότερα. Μια φορά έγινε και σωματικό. Δηλαδή με έπιασε από τα πόδια συμμαθητής μου και με γύρισε ανάποδα».

https://www.youtube.com/watch?v=xLiWokvB21s&feature=emb_logo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This