Δημήτρης Σταρόβας: «Η μορφή του πατέρα μου δεν υπάρχει πουθενά στο μυαλό μου» (video)

«Ο πατέρας μου είχε αρραβωνιαστεί με τη μητέρα μου και όταν εκείνη έμεινε έγκυος εξαφανίστηκε».

Must Read

Ο Δημήτρης Σταρόβας είναι ο ορισμός του καλλιτέχνη. Κατά καιρούς έχει συμμετάσχει ως guest star σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές και διακρίνεται για το χιούμορ του. Ξεκίνησε την τηλεοπτική του καριέρα ως παρουσιαστής με την εκπομπή μαγειρικής «Νηστικό αρκούδι» στη ΝΕΤ μαζί με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Επίσης είναι από τα βασικά μέλη της μουσικοκωμικής μπάντας «Άγαμοι Θύται» μαζί με τους Ιεροκλή Μιχαηλίδη και Θοδωρή Αθερίδη καθώς επίσης είναι και δεξιοτέχνης της ηλεκτρικής κιθάρας.

Το αρχικό του επώνυμο του Δημήτρη Σταρόβα ήταν Λαγαρίας, επώνυμο το οποίο είχε πάρει από την μητέρα του καθώς ο πατέρας του δεν δέχτηκε να την παντρευτεί και απομακρύνθηκε από αυτήν πριν εκείνος γεννηθεί. Αργότερα, έλαβε το επώνυμο Σταρόβας από τον πατριό του.

Για τον πατέρα που δεν γνώρισε ποτέ, μίλησε ο γνωστός καλλιτέχνης στην εκπομπή του Τάκη Χατζή, «Direct».

Αρχικά αναφέρθηκε στην γνωριμία του με την με την σύντροφό του αλλά και το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου.

«Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας και λάστιχο η συνείδηση της! Η Άννα δεν με ερωτεύτηκε στην αρχή. Ήταν και η πρώτη φορά που πήγε στα καμαρίνια, δεν το συνήθιζε. Την παρότρυνε μία κοινή μας φίλη. Ξαφνικά της λέω ότι εμείς οι δύο θα γίνουμε ζευγάρι και μου απαντάει “ορίστε;”. Τέσσερα χρόνια είμαι μαζί με την Άννα. Αν ήταν δική μου απόφαση δεν θα παντρευόμουν γιατί το έχω κάνει κι άλλες δύο φορές. Πιστεύω ότι στο μυαλό ακόμη και της μεγαλύτερης φεμινίστριας υπάρχει ο γάμος. Ακόμη κι αυτή θα ψάξει έναν αντρικό ώμο.»

Στη συνέχεια προχώρησε σε πιο προσωπικές εξομολογήσεις και αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά χρόνια που βίωσε, στον βιολογικό του πατέρα που δεν γνώρισε ποτέ αλλά και στην σχέση του με την 16χρονη κόρη του.

«Ο πατέρας μου είχε αρραβωνιαστεί με τη μητέρα μου και όταν εκείνη έμεινε έγκυος εξαφανίστηκε. Μέχρι τα 11 – 12, που παντρεύτηκε η μάνα μου τον Σταρόβα λεγόμουν Λαγαρίας και όταν παντρεύτηκε η μάνα μου τον Σταροβα, πήρα το όνομα του. Ο πατέρας μου σκοτώθηκε με το αυτοκίνητο όταν ήμουν δύο χρονών. Δεν τον έχω γνωρίσει και δεν έχω δει φωτογραφίες. Η μορφή του δεν υπάρχει πουθενά στο μυαλό μου. Δεν μου έλειψε ο πατέρας γιατί η μάνα μου έπαιζε και τους δύο ρόλους επάξια. Η μάνα μου δε μου είπε ποτέ ψέματα, με αντιμετώπισε από μικρό έτσι, και το ίδιο κάνω και εγώ με την κόρη μου. Είναι όμως περίεργη η σχέση μας γιατί δεν είμαι με τη μητέρα της. Νιώθω ότι μου κρύβει πράγματα. Πρέπει να το δουλέψω λίγο, να την πείσω ότι θα είμαι εκεί για ο,τι χρειαστεί και ότι μπορεί να μου μιλήσει για ο,τι την απασχολεί.»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This