Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος και ο Θοδωρής Αθερίδης ήρθαν σε αντιπαράθεση για τον Δημήτρη Κουφοντίνα

Must Read

Με αφορμή την θέση που πήραν 15 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος και ο Θοδωρής Αθερίδη ήρθαν σε αντιπαράθεση.

Συγκεκριμένα  τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, στην ανακοίνωσή τους με τίτλο: «Η Δημοκρατία δεν εκδικείται» αναφέρουν ότι η Κυβέρνηση «δικάζει εκ νέου και τιμωρεί εκ νέου, ακόμη και αν έχουν περάσει 19 ολόκληρα χρόνια». Eπιπλέον κάνουν λόγο για παραβίαση του νόμου, καθώς, όπως υποστηρίζουν, ο Δ. Κουφοντίνας «έπρεπε να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού και όχι στον Δομοκό».

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος σχολιάζοντας την εν λόγω κίνηση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Απόψε είμαστε όλοι Δημήτρης Κουφοντίνας! Γιατί η Δημοκρατία δεν εκδικείται τους φυλακισμένους» 

H συγκεκριμένη δήλωση προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στους διαδικτυακούς του φίλους. Ο γνωστός ηθοποιός Θοδωρής Αθερίδης, θέλοντας να τοποθετηθεί επί του θέματος, σχολίασε την δήλωση του, ξεκινώντας έτσι ο δημόσιος διάλογος τους.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This