«Έπεσε» κάτω από τη… μηλιά! Ο γιος της Μενεγάκη «φλερτάρει» με την τηλεόραση

Ο 19χρονος θα κάνει δοκιμαστικό για εκπομπή με θέμα τη θάλασσα

Must Read

Τι γίνεται με τον 19χρονο κούκλο γιο της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου;

Φλερτάρει με την τηλεόραση, με τις ευλογίες της μητέρας του, του πατέρα του και της θείας του Αγλαΐας Λάτσιου; Ο Άγγελος Λάτσιος, όπως ήταν γνωστό, προτού ξεσπάσει η πανδημία, ήταν προγραμματισμένο να φύγει στο εξωτερικό, και συγκεκριμένα στην Αμερική, για σπουδές, όμως ο κορωνοϊός ανέβαλε τα σχέδιά του.

Μέχρι να τελειώσει όλη αυτή η κατάσταση με τον Covid-19 για να πάει στις ΗΠΑ, ο Άγγελος Λάτσιος πειραματίζεται με το ίντερνετ, τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης (πολλές φορές βλέπουμε αναρτήσεις του στο Instagram με τη μητέρα του, τον θείο του, τον πατέρα του και τους φίλους του) και, όπως το πάει, ίσως και με την τηλεόραση.

Ο νεαρός αγαπά πάρα πολύ τη θάλασσα και τις εξερευνήσεις και είναι έτοιμος να δημιουργήσει το δικό του κανάλι στο YouTube, με θεματολογία γύρω από τις ανεξερεύνητες ομορφιές της ελληνικής θάλασσας.

Μάλιστα, ήδη, όπως ακούγεται, έχει κάνει τα πρώτα βίντεο, που είναι εξαιρετικά. Το ωραίο όμως είναι, όπως μάθαμε από πηγαδάκια μέσα από τον ΑΝΤ1, πως ο Λάτσιος τζούνιορ έχει κάνει τις επαφές του με τον τηλεοπτικό σταθμό, προκειμένου να κάνει δοκιμαστικά για να παρουσιάσει εκεί μια εκπομπή με την ίδια θεματολογία, δηλαδή τη θάλασσα και τον βυθό της.

Ο Άγγελος, ο οποίος έχει μεγαλώσει σε… τηλεοπτικό περιβάλλον (ήταν ακόμα και στην τελευταία εκπομπή της μητέρας του στον Alpha), μένει μαζί με τον πατέρα του Γιάννη Λάτσιο και έχει να μάθει πολλά από αυτόν, καθώς ως διευθυντής προγράμματος μεγάλων καναλιών έχει τεράστια εμπειρία και ξέρει να του δίνει τις σωστές κατευθύνσεις!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This