Πωλείται ο επίγειος παράδεισος του Δημήτρη Κοντομηνά!

Σε... τιμή ευκαιρίας το «φιλέτο» στην Πελοπόννησο, αντί 4.565.981 ευρώ

Must Read

Μετά το αρχοντικό-στολίδι της οδού Μελεάγρου 7 και Μιμνέρμου 1, που πρώτες η στήλη και η «Espresso» είχαν φέρει στο φως της δημοσιότητας, πωλείται ακόμα ένα ακίνητο «φιλέτο», αντί 4.565.981 ευρώ, του επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά, η υγεία του οποίου έχει κλονιστεί.

Πρόκειται για το μοναδικής ομορφιάς κτήμα του στην Πελοπόννησο, με την υπέροχη βίλα, που είναι χτισμένη στην κυριολεξία πάνω στη θάλασσα, όπως διαπιστώνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε. Ενας επίγειος παράδεισος, που λάτρευε ο Δημήτρης Κοντομηνάς, αν και τον επισκεπτόταν σπάνια τα τελευταία χρόνια, φτιαγμένος με μεράκι και αγάπη, όπως άλλωστε όλα τα σπίτια-καταφύγιά του, με πρώτο και καλύτερο το περίφημο κτήμα της Βαρυμπόμπης, όπου το 2018 τελέστηκε ο γάμος του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ.

Ο πολυάσχολος επιχειρηματίας προτιμούσε τις διακοπές και τις λιγοστές ώρες ξεκούρασης να τις απολαμβάνει στη θαλαμηγό του «Quintessa», με την οποία έφτανε αρόδο στην Πελοπόννησο, και με το tender σκάφος του επισκεπτόταν το αγαπημένο του σπίτι, στο οποίο έχουν φιλοξενηθεί από τη Ρούλα Κορομηλά έως την Ελένη Μενεγάκη. Αν και, σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούσαν από γνωστούς μεσίτες, το ακίνητο στην Πελοπόννησο ήταν υποθηκευμένο στις τράπεζες, τελικά βρέθηκε ο τρόπος να βγει προς πώληση από τους Christie’s International Real Estate. Η σπάνια ιδιοκτησία, επιφάνειας 916 στρεμμάτων, βρίσκεται στην ακτή της Πελοποννήσου απέναντι από την Υδρα. Εχει πανοραμική θέα στη θάλασσα, στο κοσμοπολίτικο Πόρτο Χέλι, στη νήσο Δοκό και στις Σπέτσες.

Το σπίτι, το οποίο είναι χτισμένο τη δεκαετία του ’50, βρίσκεται στη χερσόνησο και λειτουργεί σαν συνδετικός κρίκος ανάμεσα στις δύο παραλίες του κτήματος, η μία με άσπρη άμμο και η άλλη με βότσαλο, υλικά που με ειδικά φορτία είχε μεταφέρει ο Δημήτρης Κοντομηνάς για τον επίγειο παράδεισό του όταν έκανε ανακαίνιση, το 2012. Μάλιστα, στα σχέδιά του φημολογείται ότι ήταν η κατασκευή μαρίνας, η οποία όμως δεν χτίστηκε ποτέ λόγω των αντιδράσεων από κατοίκους της περιοχής. Τα κτίσματα στην παραλία και ένας ξεχωριστός ξενώνας προσφέρουν συνολικά εννέα υπνοδωμάτια, συνολικού εμβαδού 916 τ.μ. Αλλα οικήματα έχουν χώρο για το προσωπικό και για τους εργάτες του κτήματος.

Απόλυτη αυτονομία

Πάνω από 4.000 ώριμα δέντρα παράγουν λάδι ελιάς, εσπεριδοειδή, σύκα, ρόδια, σταφύλια και πολλά άλλα φρούτα, δημιουργώντας έναν πλούσιο επίγειο παράδεισο. Η ιδιοκτησία έχει απόλυτη αυτονομία, με δικές της πηγές νερού και γεωτρήσεις. Σύμφωνα με την αγγελία των Christie’s International Real Estate, που έχουν προς πώληση το μοναδικό ακίνητο με την ονομασία «Demesne, Πελοπόννησος», μπορεί να αξιοποιηθεί για κατασκευή ξενοδοχείου με χωριστές βίλες, να χρησιμοποιηθεί ως έπαυλη και χώρος κατοικίας μιας οικογένειας ή όπως είναι σήμερα, σαν ένα λιτό καταφύγιο μέσα στη φύση. «Απλό και την ίδια ώρα πολυτελές, με μεγάλη φυσική ομορφιά και άπλετο χώρο, το ακίνητο αυτό είναι προορισμός από μόνο του», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η αγγελία των Christie’s International Real Estate, τους οποίους εκπροσωπεί στη χώρα μας το μεσιτικό γραφείο Πλουμής – Σωτηρόπουλος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This