Χάρης Ρώμας: «Ο Λιγνάδης είναι η κορυφή του παγόβουνου που από κάτω υπάρχει ένας βόρβορος» (video)

«Την τέχνη της υποκρισίας την ξέρουν καλύτερα οι πολιτικοί από τους ηθοποιούς»!

Must Read

Οι αποκαλύψεις για το σκάνδαλο Λιγνάδη έχουν κατακλύσει όλο τον καλλιτεχνικό χώρο. Ο ηθοποιός Χάρης Ρώμας μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, καθώς επίσης αναφέρθηκε και στη στάση της Υπουργού Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

Ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός δήλωσε πως δεν γνώριζε για τη δράση του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου τονίζοντας ότι θα είχε διαφορετική στάση αν γνώριζε κάτι τέτοια.

Αναφορικά με την Υπουργό πολιτισμού Λίνα Μενδώνη σημείωσε πως «Η κα. Μενδώνη έχει παραιτηθεί και δεν το ξέρει, έχει παραιτηθεί στη συνείδηση του κόσμου. Δεν τη συμφέρει να μένει εκεί ως “σάκος του μποξ”. Δεν την αποδέχεται πλέον ο κόσμος του Πολιτισμού», αλλά και πώς ήταν λάθος η τοποθέτηση της στη συνέντευξη τύπου ότι «εξαπατήθηκε με θεατρική υποκρισία, διότι άλλο η θεατρική υποκριτική που έχει να κάνει με την απεικόνιση της πραγματικότητας και άλλο η τέχνη της υποκρισίας. Άλλο η αναπαράσταση της πραγματικότητας, άλλο το ψέμα».

«Την τέχνη της υποκρισίας την ξέρουν καλύτερα οι πολιτικοί από τους ηθοποιούς» τόνισε χαρακτηριστικά, υποστηρίζοντας πως η υπουργός «φαίνεται πως δεν έχει το πολιτικό ένστικτο να τοποθετηθεί σωστά στην υπόθεση Λιγνάδη».

ο Χάρης Ρώμας παραδέχτηκε ότι δεν γνώριζε τον Δημήτρη Λιγνάδη και ότι σίγουρα θα είχε άλλη συμπεριφορά απέναντι στο πρόσωπό του αν γνώριζε κάτι από αυτά που κατηγορείται.

«Μπορεί να τον αποδεχόμουν εφόσον δεν εκκρεμούσε καταδίκη, αλλά σίγουρα δεν θα είχα ένα φιλικό χαμόγελο. Όχι, δεν το ξέραμε όλοι. Είμαι διαδικτυακός φίλος του Λιγνάδη στο Facebook. Του έγραψαν ύμνους όταν ανέλαβε αυτή τη θέση και τους έχω υπόψιν μου έναν-έναν. Πολλοί από αυτούς ρίχνουν το ανάθεμα, όχι δεν ξέραμε όλοι» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός μίλησε για τον καταιγισμό καταγγελιών που έχουν δει το φως της δημοσιότητας κατά καιρούς λέγοντας πως «αυτή είναι η λαμπρή στιγμή για να σπάσει το απόστημα», ενώ «ο Λιγνάδης είναι η κορυφή του παγόβουνου που από κάτω υπάρχει ένας βόρβορος.

Δεν πρέπει να υποτιμούμε τις υπόλοιπες καταγγελίες, άνθρωποι που εκμεταλλεύτηκαν το ταλέντο τους ή τη δύναμη που τους έδωσε και καταχράστηκαν την εξουσία τους με τον αισχρότερο τρόπο».

Τέλος Σημείωσε πως ο Δημήτρης Λιγνάδης «ακολουθεί τη μοίρα των ρόλων που έπαιξε, του Μάκβεθ και του Οιδίποδα, οι οποίοι «γνώρισαν την απόλυτη εξουσία για να καταλήξουν στην κατηφόρα και απαξίωση».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This