Survivor: Οι δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου για την «κακομαθημένη» Ανθή και η συγκίνησή του για τον Τριαντάφυλλο (video)

Survivor spoiler: Η ομάδα που θα κερδίσει την ασυλία και ο δεύτερος παίκτης που θα είναι υποψήφιος για αποχώρηση.

Must Read

Μετά την αποχώρησή του από το Survivor, ο Περικλής Κονδυλάτος έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στην εκπομπή «Love it» και με αφοπλιστική ειλικρίνεια μίλησε για όλους και για όλα.

Αναφορικά με την αποχώρησή του από το παιχνίδι είπε πως «συγκινήθηκα πολύ με την αποχώρησή μου και είμαι ακόμη συγκινημένος. Η καρδιά μου τους αναζητά και τους βλέπω στον ύπνο μου»

Όσο διάστημα βρισκόταν στο reality επιβίωσης, ο δημοφιλής σχεδιαστής κοσμημάτων έδειχνε να μη συμπαθεί ιδιαίτερα τον Γεώργιο Κοψιδά. Ωστόσο μία μέρα πριν αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο, η σχέση τους φαίνεται ότι αποκαταστάθηκε.

«Αισθάνθηκα ότι ο Κοψιδάς με είχε αδικήσει και αμφισβήτησα κάποιες αποφάσεις που είχε πάρει στο αθλητικό κομμάτι. Με τον Γιώργο Κοψιδά κάναμε κάποια κουβέντα πριν να φύγω και μου είπε ότι έχει έρθει πολύ κοντά μου και ότι με βλέπει να μεταμορφώνομαι και να αλλάζω. Είχαμε πει ότι αν δεν φύγω θα ξεκινούσε μια άλλη περίοδος ανάμεσά μας. Πριν να φύγω και με τα άλλα παιδιά κάναμε κάποιες συζητήσεις. Ίσως να έχω πει κάποια αιχμηρά σχόλια γι’ αυτούς και τους είπα ότι μετανιώνω αν έχω υπάρξει πιο αυστηρός».

Ενώ, ξεκαθάρισε: «Κάποια πράγματα που έλεγα, μου τα μετέφεραν άλλα άτομα της ομάδας. Μήπως κρίνομαι για την ειλικρίνειά μου; Μετανιώνω και για θετικά που έχω κάνει, που θυσίασα κάποιες φορές φαγητό που κάποιοι άλλοι δεν το έκαναν για εμένα».

Ο Περικλής Κονδυλάτος όταν αναφέρθηκε στον συμπαίκτη του, τον Τριαντάφυλλο δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση του λέγοντας πως «ο Τριαντάφυλλος δρούσε πολλές φορές με την παιδική του πλευρά. Αυτό με στεναχωρούσε και αντιδρούσα. Έχουμε ζήσει πολύ συγκινητικές στιγμές με τον Τριαντάφυλλο. Ταΐζαμε ο ένας τον άλλον στο στόμα με το ίδιο κουτάλι. Αυτές οι στιγμές θα μας ενώνουν για πάντα. Θα είναι αδελφός μου και η καρδιά μου θα τον αναζητά, βάζοντας στην άκρη τις μικρότητες, τα νεύρα.

Μείναμε δυο άνθρωποι αντιμέτωποι με σκληρές συνθήκες και αντιμετωπίσαμε ο ένας τον άλλον σαν να είμαστε άνθρωποι. Ελπίζω όταν βγει και δει κάποια πράγματα να μην θυμώσει. Δεν τον έκρινα άδικα, αλλά αυστηρά».

Όσον αφορά την Ανθή Σαλαγκούδη είπε: «Με την Ανθή σε κάποια πράγματα ταιριάζαμε πολύ και σε κάποια άλλα όχι. Δεν είχα υποχρέωση να την νταντέψω. Δεν είμαι ο μπαμπάς της. Αν δεν μπορεί να αποδεχθεί ότι κάποιες φορές λειτουργούσε σαν κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο, αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Είναι μοιρολάγνα και μοιρολάτρης και αισθάνεται ότι αδικείται. Η Ανθή είναι η πιο έξυπνη παίκτρια που έχει περάσει από το παιχνίδι».

Αναφορικά με την Κάτια Ταραμπάνκο δήλωσε ότι «όταν αρρώστησε η Κάτια οι κοπέλες δεν την πίστευαν, επειδή τις κατηγορούσε ότι παραπονιούνταν».

Τέλος, αναφέρθηκε στην εξωτερική εμφάνιση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι που ουκ ολίγες φορές είχε σχολιάσει μέσα στο παιχνίδι: «Είμαι σίγουρος ότι αν το επανεξέταζε θα ντυνόταν διαφορετικά».

Spoiler

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor είδαμε με την κόκκινη ομάδα να χάνει το αγώνισμα της ασυλίας και έτσι Ανθή Σαλαγκούδη είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Ένα ακόμα αγώνισμα όμως έρχεται να δυσκολέψει τις δύο ομάδες, μετατρέποντας το κλίμα σε εμπόλεμη ζώνη.

Σύμφωνα με το spoiler της εκπομπή «Eυτυχείτε», η ομάδα που θα χάσει σήμερα την ασυλία είναι και πάλι η κόκκινη ομάδα με την ψηφοφορία να μετατρέπεται σε θρίλερ.

«Γίνεται χαμός στην κόκκινη ομάδα και υπάρχει ένα θρίλερ στην ψηφοφορία ανάμεσα σε Σοφία και Τριαντάφυλλο», με την παρουσιάστρια της εκπομπής Κατερίνα Καινούργιου αποκαλύπτει ότι η Σοφία θα είναι η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This