Στηρίζει τον αδερφό του ο Γιάννης Λιγνάδης: «Κατασπαράζουν οι ανορθόλογοι» (video)

Ο αδερφός του Δημήτρη Λιγνάδη δήλωσε ότι θα βγει σύντομα στα κανάλια

Must Read

Ο Γιάννης Λιγνάδης, αδερφός του Δημήτρη Λιγνάδη, έλυσε την σιωπή του και μίλησε για τη σύλληψη και τις κατηγορίες για κατά συρροή βιασμούς ανηλίκων.

Ο αδερφός του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και διευκρίνισε ότι σύντομα θα μιλήσει στα κανάλια και στις εφημερίδες, για να θέσει επίσημα την θέση του για την υπόθεση.

«Αυτή τη στιγμή εκπροσωπεί την υπόθεση ο Αλέξης Κούγιας στον οποίο έχουμε εμπιστοσύνη. Εγώ σε χρόνο νηφάλιο θα βγω σε εφημερίδες και κανάλια και θα πω αυτά που πρέπει να πω. Όχι τώρα όμως» δήλωσε στην εκπομπή ο Γιάννης Λιγνάδης.

Οι… έχοντες ορθό λόγο

Ο αδερφός του γνωστού θεατρανθρώπου ανέφερε ότι συναντήθηκε με τον κρατούμενο αδερφό του, ενώ χαρακτήρισε κατασπάραγμα όσα διαδραματίζονται γύρω από το όνομα του Δημήτρη Λιγνάδη: «Νομίζω οι έχοντες ορθό λόγο καταλαβαίνουν πολύ καλά, όσοι ξέρουν να διαβάζουν κάτω από τις γραμμές-που λένε-ξέρουν πολύ καλά τι είδους υπόθεση είναι αυτή. Οι ανορθόλογοι κατασπαράζουν. Τον Δημήτρη τον είδα. Είμαστε σε τυπική επαφή. Μου λέει για τα χρειώδη» δήλωσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This