Σπύρος Μπιμπίλας: «Σκέφτηκα τον Λιγνάδη που ήταν μόνος του σε ένα κελί» (video)

«Έχω χάσει τον ύπνο μου! ένας άνθρωπος που ήταν δίπλα μου πολλά χρόνια, κατηγορείται»

Must Read

O Σπύρος Μπιμπίλας πριν πάρει τη μεγάλη απόφαση και ασχοληθεί με την υποκριτική σπούδασε στη Νομική Σχολή του Εθνικού και καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς δεχόταν πίεση από συγγενικά του πρόσωπα που ασκούσαν το επάγγελμα του δικηγόρου. Η μεγάλη του αγάπη όμως για το θέατρο ήταν πιο δυνατή και σπούδασε υποκριτική στη δραματική σχολή του Πειραϊκού Συνδέσμου.

Έκτοτε ο Σπύρος Μπιμπίλας έχει παίξει το θέατρο, έχει κάνει πολλές guest εμφανίσεις σε σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, καθώς επίσης έχει δώσει τη φωνή του σε πολλά κινούμενα σχέδια.

Το 2020 μάλιστα εξελέγη πρόεδρος στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Μέτριος ηθοποιός

Ο αγαπημένος ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή «Πρωινό» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις αιχμές του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος τον χαρακτήρισε μέτριο ηθοποιό.

«Καθόλου δε με πείραξε που ο Λιγνάδης με είπε μέτριο ηθοποιό. Ούτε έδωσα σημασία και δεν απάντησα. Απάντησαν όλοι οι άλλοι, τι να απαντήσω εγώ;» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

Προσωπική ζωή και φίλοι

Μιλώντας για τον εαυτό του είπε πως από μικρός είχε την ανάγκη να βοηθάει τον κόσμο, ενώ για την προσωπική του ζωή ανέφερε ότι έκανε «4 δυνατές σχέσεις, δεν ήμουν ποτέ των ευκαιριακών σχέσεων. Με νοιάζει που όταν πεθάνω θα μιλάνε καλά για μένα» είπε.

«Η Μάρθα Καραγιάννη είναι από τις καλύτερές μου φίλες. Μου είπε να κάνω κουράγιο. Ο Θανάσης Βέγγος ήταν το ορόσημό μου. Έπαιξα μαζί του στην Επίδαυρο», είπε για τα μεγάλα ονόματα των ηθοποιών που έχει συνεργαστεί και που έχει συνάψει στενές σχέσεις.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός εξέφρασε το παράπονό του προς τα κανάλια που αρνούνται να καλέσουν τον Αλέξανδρο Πετρίδη να μιλήσει για εκείνον.

«Έχω χάσει τον ύπνο μου»

Αναφορικά με τα φιλικά του πρόσωπα που βρίσκονται στο στόχαστρο, ο πρόεδρος του ΣΕΗ με τρεμάμενη φωνή είπε πως «Έχω χάσει τον ύπνο μου, είναι μια πολύ δυσάρεστη κατάσταση να σκέφτεσαι ότι ένας άνθρωπος που ήταν δίπλα μου πολλά χρόνια και έχει παίξει και ρόλο στη ζωή και την καριέρα μου κατηγορείται και εγώ πρέπει να έχω μια σωστή και σαφή θέση» και πρόσθεσε λέγοντας ότι «την μέρα που έγινε αυτό με τον Δημήτρη Λιγνάδη, με τον οποίο 40 χρόνια δεν είχα καμία επαφή, εκείνο το βράδυ που περιμέναμε όλοι να δούμε αν θα προφυλακιστεί, δέχθηκα μηνύματα αγάπης από όλη την Ελλάδα. Και σκέφτηκα εκείνη την ώρα αυτόν τον άνθρωπο που ήταν μόνος του μέσα σε ένα κελί».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This