Δημήτρης Σκουλός: Οι πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωσή του ότι θα γίνει για δεύτερη φορά πατέρας(video)

Η χαρά του δεν περιγράφεται!

Must Read

Το δικό του μήνυμα αγάπης προς το γυναικείο φύλο έστειλε χθες ανήμερα της «Ημέρας της γυναίκας», ο Δημήτρης Σκουλός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ο φωτογράφος και κριτής του «GNTM» αυτή τη σημαντική ημέρα, αποκάλυψε ένα ευχάριστο γεγονός για εκείνον και για την οικογένειά του.

Ο γνωστός φωτογράφος η σύζυγος του Τζέλα, περιμένουν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το δεύτερο τους παιδάκι, που είναι επίσης κοριτσάκι.

«Χωρίς τις γυναίκες δεν θα υπήρχε ο κόσμος. Και εμένα ο κόσμος μου είναι τα κορίτσια μου .Είναι η έμπνευση μου, η χαρά μου, το γέλιο μου, η λαχτάρα μου, η αρμονία μου……. Για αυτό είμαι τρισευτυχισμένος που θα φέρουμε στον κόσμο μια γυναίκα ακόμα.#myfamilyisgettingbiger#daddylovehisgirls» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευε την τρυφερή φωτογραφία, όπου φαίνεται η κόρη του Μάιρα να φιλάει την κοιλίτσα της μανούλας της.

Ο Δημήτρης Σκουλός μίλησε για το ευτυχές γεγονός στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και παραδέχτηκε πως εκείνος και η σύζυγός του θέλανε πολύ να έρθει στην οικογένεια ακομη ένα κοριτσάκι

«Είμαστε όλοι ευτυχισμένοι που έρχεται άλλη μια γυναίκα σπίτι. Για εμένα είναι τέλειο» και πρόσθεσε λέγοντας πως «σε τέτοιες εποχές που ζούμε και συμβαίνουν πολλά δύσκολα πράγματα και πολλές ατυχίες στη ζωή, δεν θέλαμε να πούμε ότι θέλουμε άλλο ένα κοριτσάκι. Ξέραμε ότι το θέλουμε, αλλά λέγαμε να είναι “γερό και ό,τι να’ ναι”. Χαρήκαμε πολύ, όμως, όταν μάθαμε ότι θα είναι κορίτσι», τόνισε ο φωτογράφος, μιλώντας για το φύλο του παιδιού.

«Τις λατρεύω τις γυναίκες, Η δουλειά μου έχει να κάνει με γυναίκες και στο σπίτι έχω μόνο γυναίκες», είπε στη συνέχεια

Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε ότι η σύζυγος του βρίσκεται στον έκτο μήνα της κύησης της και πως η πρώτη τους κορούλα ανυπομονεί να υποδεχτεί τη μικρή της αδερφή.

«Το Τζελάκι μου είναι μια χαρά. Περνάμε καλά. το χαίρεται πολύ. Κακά τα ψέματα, σαν την οικογένεια τίποτα», είπε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This