H Φαίη Σκορδά «έπιασε στα πράσα» τον Γιώργο Λιάγκα να κοιτάει κρυφά το κινητό της (video)

Ποια ήταν η αντίδραση του παρουσιαστή;

Must Read

Μπορεί οι δυο τους να έχουν χωρίσει, ωστόσο διατηρούν πάρα πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους.

Ο λόγος για τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, όπου εκτός από ζευγάρι στη ζωή ήταν και τηλεοπτικό ζευγάρι αφού επί χρόνια παρουσίαζαν μαζί την εκπομπή «Πρωινό». Μετά από πέντε χρόνια τηλεοπτικού διαζυγίου, το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να ξανασυνεργαστεί και έτσι τους βλέπουμε πάλι μαζί στην παρουσίαση της ίδιας εκπομπής.

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν συνηθίζει να δίνει το παρών την ώρα που προβάλλονται οι προβλέψεις των ζωδίων από τη Λίτσα Πατέρα, αυτή τη φορά όμως αποφάσισε να κάνει μία εξαίρεση.

Εκείνη την ώρα η κάμερα της εκπομπής έπιασε τυχαία τον παρουσιαστή να κοιτάει κρυφά το κινητό της παρουσιάστριας. Η Φαίη Σκορδά το αντιλήφθηκε και με χιούμορ του είπε:

«Κοιτάς κρυφά το κινητό μου», με τον Γιώργος Λιάγκα εμφανώς αμήχανος να της απαντάει: «Ρε Φαίη δε το κοίταξα όταν ήμασταν παντρεμένοι, θα το κοιτάξω τώρα; Έλεος! Πέντε χρόνια παντρεμένοι ήμασταν και δεν το κοίταξα, θα το κάνω τώρα;»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This