Χριστίνα Μπόμπα: «Μετακομίσαμε σε ένα σπίτι δίπλα στη Φάρμα» (video)

Must Read

Στην εκπομπή του OPEN, «Έλα Χαμογέλα» και στην Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή της να μετακομίσει μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη, σε ένα σπίτι κοντά στη Φάρμα για να περνάνε περισσότερο χρόνο μαζί.

Η σύζυγος του παρουσιαστή έκανε λόγο για τα άγχη που έχει σχετικά με την εγκυμοσύνη της ενώ σχολίασε και τη συμμετοχή του αγαπημένου της στη Φάρμα.

«Έχουμε μετακομίσει σε ένα σπίτι μέσα στο δάσος πάνω στο βουνό. Είμαστε πολύ κοντά στη Φάρμα. Εγώ λόγω της δίδυμης κύησης πρέπει να μένω συνέχεια στο σπίτι και ο Σάκης έχει συνέχεια γυρίσματα, οπότε ήρθαμε εδώ για να είμαστε κοντά και για να ξεφύγουμε λίγο» είπε η Χριστίνα Μπόμπα. Μάλιστα, τόνισε πως πηγαίνει στα γυρίσματα της Φάρμας, γιατί της αρέσει πολύ το πρότζεκτ, αλλά δεν μπορει να μπαίνει μέσα να τα παρακολουθεί live. «Μου αρέσει να βλέπω τον Σάκη στη Φάρμα, έχει μεγάλο ενδιαφέρον» επεσήμανε.

Σε ό,τι αφορά στα μωράκια που περιμένουν με τον παρουσιαστή, εξήγησε ότι έχει αρχίσει να έχει λίγο άγχος. «Σκέφτομαι πώς θα τα καταφέρω με τα δύο μωράκια αλλά η χαρά μας είναι πάρα πολύ μεγάλη», κατέληξε η Χριστίνα Μπόμπα.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This