Στράτος Τζώρτζογλου: «Έχω κάνει μόνο υαλουρανικό! Τι φταίω εγώ που στα 56 μου δεν έχω ούτε μια άσπρη τρίχα;»»

«Πριν γνωρίσω τη Σοφία, είχα να κάνω σεξ για 8 μήνες.»

Must Read

Ο Στράτος Τζώρτζογλου αποχώρησε από το reality του ANT1 τη Φάρμα και βρέθηκε και πάλι στην αγκαλιά της αγαπημένης του συζύγου Σοφίας Μαριόλα.

Δείτε επίσης: O Στράτος Τζώρτζογλου εισέβαλε στο «Πρωινό» σαν σίφουνας: «Η “Φάρμα” πρέπει να διδάσκεται σε όλα τα σχολεία» (video)

Tο διάσημο ζευγάρι που δεν κρύβει τον έρωτά του φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «You» και ο γνωστός ηθοποιός προχώρησε σε αποκαλυπτικές δηλώσεις, όσον αφορά την προσωπική του ζωή.

Αρχικά αναφέρθηκε στις επεμβάσεις που του έχουν χρεώσει ότι έχει κάνει.

«Δε με νοιάζει αν λένε ότι έχω κάνει botox. Έχω κάνει μόνο υαλουρανικό. Κάποιοι είπαν ότι βάφω τα μαλλιά μου. Τι φταίω εγώ που έχω καλό DNA και στα 56 μου δεν έχω ούτε μια άσπρη τρίχα;!» είπε ο ηθοποιός.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον ρόλο που παίζει στην ζωή του η ερωτική πράξη χωρίς συναίσθημα.

«Δεν με ενδιαφέρει το σεξ αν δεν υπάρχει έρωτας. Πριν γνωρίσω τη Σοφία, είχα να κάνω σεξ για 8 μήνες. Δεν με ένοιαζε. Μπορεί να έβλεπα δεκάδες δελεαστικά κορμιά γυναικών δίπλα μου απλώς όμως τα θαύμαζα», τόνισε, ενώ για την επιθυμία του να γίνει πατέρας δήλωσε: «Και ένα και δύο και τρία και πέντε! Τα παιδιά του Πειραιά θέλω να κάνω»

Δείτε επίσης: Στράτος Τζώρτζογλου: Κάηκε ολοσχερώς η πιτσαρία όπου εργάζεται ο γιος του (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This