Ελένη Μενεγάκη: H θερμή αγκαλιά του Γιάννη Λάτσιου κάτω από το σπίτι της (video)

Must Read

Πρεμιέρα στο Mega έκανε την περασμένη Δευτέρα η Ελένη Μενεγάκη έπειτα από ένα χρόνο απουσίας από τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Η γνωστή παρουσιάστρια ούσα ανανεωμένη αλλά και αγχωμένη, επέστρεψε στη μεσημεριανή ζώνη για να κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που έσπευσαν να τη συγχαρούν για το νέο της επαγγελματικό βήμα ήταν και ο πρώην σύζυγός της Γιάννης Λάτσιος με τον οποίο έχει αποκτήσει τρία παιδιά, τον Άγγελο, τη Βαλέρια, και τη Λάουρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού «You» ο Γιάννης Λάτσιος συνάντησε την παρουσιάστρια κοντά στο νέο της σπίτι, την ώρα που επέστρεφε τη μικρή τους κόρη από το σχολείο.

Το πρώην ζευγάρι μπορεί να έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους για πάνω από δέκα χρόνια και η παρουσιάστρια να έχει προχωρήσει τη ζωή της, ωστόσο διατηρούν πολύ καλές φιλικές σχέσεις.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το περιοδικό «You» φαίνεται ο πρώην διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 να αγκαλιάζει θερμά την παρουσιάστρια.

Όσον αφορά την φωτογραφία που δείχνει την Ελένη Μενεγάκη να κρατάει μία μεγάλη ανθοδέσμη από κόκκινα τριαντάφυλλα, ο Γιώργος Λιάγκας ισχυρίζεται πως δεν της τα χάρισε ο Γιάννης Λάτσιος, καθώς, όπως είπε χαρακτηριστικά, «δεν είναι αυτή η θέση του».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This