Μιχάλης Ζαμπίδης: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή που έπιασε τσακωτούς τους ληστές στο σπίτι του

«Τους είπα ότι θα τους πιάσω και θα τους χτυπήσω»

Must Read

Διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι του Μιχάλη Ζαμπίδη αλλά ο γνωστός kick boxer κατάφερε να τους αφοπλίσει.

Ο Iron Mike παραχώρησε βίντεο ντοκουμέντο από την επεισοδιακή μέρα στην εκπομπή «Happy Day» και αποκάλυψε πως οι επίδοξοι ληστές ήταν νεαροί σε ηλικία και μάλιστα είχαν συλληφθεί αρκετές φορές.

«Ο ένας είναι 17μιση, διότι τους εντοπίσαμε με τα στοιχεία και μάλιστα έχει ήδη 17 συλλήψεις. Ήταν 5μιση το απόγευμα και ευτυχώς επέστρεφα. Ήμουν με το αμάξι από κάτω και βλέπω να βγαίνει κάποιος από το σπίτι. Προσπαθούσαν να βρουν πώς θα μπουν. Αφού φαίνεται ότι βρήκαν κάποιο σημείο, ο ένας πήδηξε έξω για να κρατάει τσίλιες.

Εκείνη την ώρα ήρθαμε αντιμέτωποι. Μετά βγήκε και ο δεύτερος γιατί κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει και πήγαν να φύγουν. Τους είπα ότι και θα τους πιάσω και θα τους χτυπήσω. Ήρθαν κοντά, κάναμε μια κουβέντα ενώ είχαμε καλέσει την αστυνομία, αλλά έφυγαν ένα λεπτό πριν φτάσει η ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

Ο ένας έχει καταδικαστεί και μάλιστα πέρσι είχε αποδράσει από κάπου. Δεν πρέπει να ήταν μόνοι τους, γιατί όταν πήγαιναν στο μηχανάκι τους, ο ένας πήρε το κινητό και μίλησε με κάποιον. Γνωρίζουμε και τους δύο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

https://vimeo.com/651013421

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This