Άστεγη η Τζένη Χειλουδάκη – Ζητάει βοήθεια για να μην κοιμάται στο αυτοκίνητο

Προσπαθεί να μαζέψει λίγα χρήματα για να μείνει σε σκηνή με τα σκυλιά της

Must Read

Δύσκολες ώρες περνάει η Τζένη Χειλουδάκη, η οποία άφησε πίσω της μια δύσκολη χρονιά καθώς χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργεία προκειμένου να παλέψει τον καρκίνο, ενώ ήρθε αντιμέτωπη και με την απώλεια της μητέρας της που την βύθισε στο πένθος. 

Η ίδια ζούσε τα τελευταία χρόνια στη Σητεία μαζί με την μητέρα της και τα αδέσποτα ζωάκια που περιέθαλπε με την βοήθεια εθελοντών. Οι οικονομικές δυσκολίες που προέκυψαν ωστόσο δεν της επιτρέπουν να ζήσει αξιοπρεπώς, με αποτέλεσμα να αναγκάζεται να αφήσει το σπίτι της.

Σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το γνωστό μοντέλο των 90’s, κάνει έκκληση για βοήθεια και ζητάει οικονομική ενίσχυση προκειμένου να καταφέρει να φτιάξει μια πρόχειρη κατασκευή με τσιμέντο και σκηνή για να μπορέσει να ζήσει σε ένα μικρό οικόπεδο που διαθέτει, παρέα με τα σκυλιά της. Προς το παρόν, όπως περιγράφει ο μόνος χώρος που έχει για να μείνει, είναι το αυτοκίνητό της. 

Αναλυτικά η ανάρτησή της

«Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που αισθάνομαι τόσο απελευθερωμένη…..δίχως ίχνος φόβου……το δούλεψα πολύ βέβαια και έχω δρόμο ακόμα μπροστά μου… δεν έχω υπάρξει ποτέ ξανά βέβαια στη ζωή μου άπορη ούτε άστεγη….αντιθέτως ειδικά στα χρόνια της νιότης μου το χρήμα που το είχα σαν θεό μου ερχόταν συνεχώς, με αποτέλεσμα οχι μόνο να ζω πλουσιοπάροχα αλλά και να κακομαθαίνω τον εαυτό μου στο βαθμό της απόλυτης χλιδής….ταξίδεψα σε όλο τον κόσμο, ντύθηκα απο πανάκριβους οίκους οδήγησα τα πιο σπορ αυτοκίνητα,, γεύτηκα ολα τα μοναδικά της ζωής και έζησα σε επαύλεις…..και λοιπόν;;;;;έζησες θα μου πεις….σκατά ζωή….δεν είναι αυτή η ζωή κουκλίτσα μου… πάει αυτό…..μετανιώνω για ελάχιστα και αν ξαναγυρνούσα πίσω πιθανόν κάποια λάθη θα τα επαναλάμβανα ώστε να γευτώ τη γοητεία τους. τώρα, όπως έστρωσα θα κοιμηθώ…..εδώ και χρόνια προετοιμαζόμουν για το φευγιό της μανούλας μου ξέροντας τι θα συμβεί οταν αυτό έρθει….ήρθε λοιπόν πριν δυο μήνες το τέλος και μαζί με αυτό μια νεα χρονιά……μια νέα αρχή για μένα… … συνειδητά θεωρώ οτι θα είναι η ομορφότερη της υπόλοιπης ζωής μου σε τούτη τη γη….. έχω ενα μικρό περιφραγμένο κηπάκι 80 μετρων….μικρό, κούτσικο….εκεί έχω τα σκυλόπαιδα μου και ένα μικρό κοτετσάκι….θα ρίξω κάτω τσιμέντο ώστε να μην εχω τις λάσπες το χειμώνα, θα αγοράσω μια σκηνή αδιάβροχη μεγαλούτσικη, θα βαλω κανα φωτοβολταικό ώστε να έχω λίγο ρεύμα και μια γεννήτρια για το χειμώνα, στη σκηνή θα χώσω μια ξυλόσομπα ένα κρεβατάκι και μερικά ντουλαπάκια στις γωνίες……ελάχιστα υλικά πράγματα θα φορτώσω στην νέα μου ζωη……πούλησα τα περισσότερα…..κράτησα τα βιβλία και τα ρουχαλάκια μου μερικά πιατικά και κατι κουβέρτες……αυτά φτάνουν…θα παρω ένα πετρογκαζακι, μια μικρή κομποστ τουαλετίτσα για τη φυσική μου ανάγκη και μια σκάφη να πλένω τα ρουχαλάκια μου…..

Εδώ και μερες κανω έκκληση και έναν μικρό έρανο ώστε να μαγέψω λίγα χρηματάκια για το σκοπό αυτό……μου είχε δοθεί για λίγο ενας νέος λογαριασμος στην εθνική που άνοιξε ειδικά για μένα ενας σύλλογος εδώ στη Σητεία….ο λογαριασμός είναι στο όνομα του συλλόγου…..αν κάποιοι από τους πενήντα χιλιάδες φολοουερς που έχω η τους πέντε χιλιάδες φίλους εδώ στο φατσοβιβλιο θέλει να με βοηθήσει έστω με τα ελάχιστα ας το κανει με αγάπη τώρα η το επόμενο διάστημα….ο λογαριασμος δεν θα μείνει ανοιχτος για πολύ …επισης πρέπει να αφήσω το σπίτι που τώρα μένω γιατί τα παγια έξοδα τρεχουν…αρα θα την βγάλω στο αμαξάκι μου σύντομα και οχι τίποτα άλλο δεν χωρα και την πραμάτεια μου….στο μεταξυ οσο εχω ίντερνετ ακομα βλέπω στο γιουτιουμπι βιντεακια… εκατοντάδες ανθρωποι που ζουν ετσι μεσα στη φυση δυσκολεύονται αλλα βρε παιδι μου ειναι λεύτεροι…..φαίνεται αυτο απο τα ματια τους και την μελενια ομιλια τους…..οπως και ναχει θα απολαυσω το ξεκινημα αυτο διχως να περιμενω τιποτα…..οτι ομορφο η δυσκολο ερθει ας ερθει…..αλλωστε το ταξιδι λενε μετραει….σας φιλω γλυκα και τριπλα να σας επιστραφεί απο τη ζωη το οποιο «καλο μου κανατε η θα κανετε…….καρμα ολα ……εθνικη τραπεζα….iban gr18 0110 4660 0000 4660 0391 281 …….αν το θελετε μοιραστε με αγαπη το ποστ μου αυτο…οπου εσεις θελετε….που ξερεις καμια φορα γινονται και μικρα θαύματα», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This