Εριέττα Κούρκουλου: Η συγκινητική ανάρτηση της για την γιορτή του γιου της και η αναφορά στον πατέρα της

Ο Νίκος Βασιλειάδης είχε την πρώτη του ονομαστική εορτή και η μητέρα του του ευχήθηκε δημόσια

Must Read

Η Εριέττα Κούρκουλου γιόρτασε την πρώτη ονομαστική εορτή του γιου της Νίκου Βασιλειάδη, που είναι πλέον οκτώ μηνών και ο οποίος έχει πάρει το όνομα του αείμνηστου παππού του Νίκου Κούρκουλου αλλά και του παππού του Νίκου Βασιλειλαδη που έχει επίσης φύγει από τη ζωή.

Η μητέρα του θέλησε να του ευχηθεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναρτώντας μια οικογενειακή φωτογραφία και στη λεζάντα έγραψε:

«Σήμερα γιορτάζουμε το όνομά σου ζωή μου… Ένα όνομα που στην μαμά και τον μπαμπά φέρνει χιλιάδες γλυκόπικρες αναμνήσεις, μιας και έχουν φύγει και οι δυο Νικόλαοι από τους οποίους πήρες και εσύ το όνομά σου. Νίκος πια υπάρχει ένας στις ζωές μας και αυτός είσαι εσύ. Ένας μικρός άνθρωπος, με τον δικό του μοναδικό χαρακτήρα και την δική του όμορφη πορεία να χαράξει στον κόσμο μας…

Ένας τοσοδούλης, που μας έχει πάρει τα μυαλά. Θέλω να ξέρεις, ότι δεν περιμένουμε τίποτε από εσένα. Δεν επιδιώκουμε να μοιάσεις στους παππούδες σου επειδή κληρονόμησες το όνομά τους, ούτε ελπίζουμε ότι ήρθες να γεμίσεις το κενό που άφησαν εκείνοι. Το μόνο που ευχόμαστε είναι να έχεις την υγεία σου, να είσαι ευτυχισμένος και να γίνεις καλός άνθρωπος. Εμείς θα είμαστε εδώ να σε υποστηρίζουμε σε όλα» .

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This