Εριέττα Κουρκουλου-Λάτση: «Λόγω του ονόματός μου ήμουν δακτυλοδεικτούμενη, στα ζώα βρήκα τη διέξοδό μου»

H Eριέττα εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αγάπησε τα ζώα

Must Read

Η Εριέττα Κούρκουλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πλάνα με ουρά» και μίλησε για το βάρος που φέρει το όνομά της και τη διέξοδο που βρήκε στην αγάπη της για τα ζώα.

Αναφέρθηκε στις φιλοζωικές δράσεις της οργάνωσης “Save a greek stray” και συγκεκριμένα στα όσα έγιναν στα δημόσια κυνοκομεία της Σπάρτης με τα τόσα σκυλιά τα οποία βρήκαν εκεί ταλαιπωρημένα και προσπάθησαν πολύ για την διάσωση και την υιοθεσία τους.

«Ήρθα πριν από 20 χρόνια, ήταν ένα κτήμα που το είχε ο πατέρας μου οπότε είχε ιδιαίτερη αγάπη για τη συγκεκριμένη περιοχή και ήθελε τα παιδιά του να μεγαλώσουμε μέσα στη φύση με αυτή την αφορμή πήρε το κτήμα. Η φιλοζωία μου περιοριζόταν στα ζώα τα δικά μας. Ξεκίνησα να παρατηρώ και παραέξω άρχισα να διασώζω ζώα από το δρόμο και γέμισε το σπίτι μας. Τα πρώτα ζώα εδώ ήταν δικά μου που φιλοξενούνταν σπίτι μου» είπε αρχικά η Εριέττα Κούρκουλου.

«Λόγω του ονόματός μου ήμουν πάντα λίγο δακτυλοδεικτούμενη, με έκριναν πριν με γνωρίσουν και στα ζώα βρήκα τη διέξοδό μου, την ειλικρίνεια και την αυθεντικότητα που λείπει από πολλούς ανθρώπους. Σε κοιτάνε με καθαρή ματιά και σε αντιμετωπίζουν με βάση του πώς τα αντιμετωπίζεις εσύ και όχι με βάση την εμφάνισή σου ή το πόσα χρήματα έχεις. Έτσι προέκυψε ο βιγκανισμός, ήταν η φυσική εξέλιξη πραγμάτων που είχα μέσα μου και μόλις έκανα τη σύνδεσή τους δεν υπήρχε επιστροφή. Ο φιλόζωος είναι ο άνθρωπος που αγαπάει όλα τα ζώα και όχι μόνο τα κατοικίδια. Ο μόνος τρόπος που μπορεί να αποδείξει κανείς τον σεβασμό είναι αυτός» πρόσθεσε η Εριέττα Κούρκουλου.

«Στη Σπάρτη λάβαμε πολλά παράπονα από τοπικούς εθελοντές, είναι κάτι σύνηθες για την επαρχία απλά στη Σπάρτη ήταν τεράστιος ο αριθμός των ζώων, ήταν 400 ζώα, ήταν πολύ χειρότερη η κατάσταση που βρίσκονταν. Είδαμε ζώα που καλύτερα να ζούσαν στον δρόμο, ήταν κολαστήριο, ένα αποτέλεσμα ανθρώπων που αδιαφορούσαν για την κατάσταση και ήθελαν να απορροφήσουν τα κονδύλια μόνο» κατέληξε η Εριέττα Κούρκουλου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This