Nίκος Μουτσινάς: «Προσπαθώ να υιοθετήσω ένα παιδί αλλά είναι δύσκολο»

«Εμένα με ξεπερνά το γεγονός, ότι στο τέλος της ημέρας προτιμάται να μένουν τα παιδιά αυτά σε κάποιο ίδρυμα, από το να είναι σε ένα σπίτι» εξήγησε ο παρουσιαστής

Must Read

Ο Νίκος Μουτσινάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” και έδωσε μια συνέντευξη στη Μπέττυ Μαγγίρα στην οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Antivirus και μίλησε για τη σεξουαλική του ταυτότητα, ενώ αναφέρθηκε και στο ότι προσπαθεί να υιοθετήσει ένα παιδί αλλά αντιμετωπίζει δυσκολίες.

Για τη σεξουαλικότητά του: 

«Το έκανα γιατί έτσι κι αλλιώς νιώθω καλύτερα. Είμαι σε μια φάση στη σχέση μου με τον κόσμο που τα’ χουμε βρει, αυτή η αίσθηση είναι η δική μου. Το κομμάτι, είμαι gay, δεν είμαι gay, δεν αφορά κανέναν και δεν πρέπει. Είμαι σε μια φάση που δεν με ενδιαφέρει καθόλου (τι θα πει ο κόσμος) μιλώντας όμως αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχει αυτή η πιθανότητα κάποιος – κάποια να ακούσει κάτι και να πάρει μια δύναμη», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

@newsbreakgr

Νίκος Μουτσινάς για τη σεξουαλικότητά του #nikosmoutsinas #gay

♬ πρωτότυπος ήχος – newsbreak – newsbreak

Για τις προσπάθειες που κάνει να υιοθετήσει ένα παιδί: 

«Δεν είναι εύκολο. Μπορεί πιο εύκολα ένας άλλος άνθρωπος. Εμένα με ξεπερνά το γεγονός, ότι στο τέλος της ημέρας προτιμάται να μένουν τα παιδιά αυτά σε κάποιο ίδρυμα, από το να είναι σε ένα σπίτι. Καταλαβαίνω ότι δεν μπορούν να δίνουν αβέρτα παιδιά. Φυσικά το καταλαβαίνω απόλυτα. Γιατί δεν παίρνουν ανθρώπους κοινωνικούς λειτουργούς, να ανθίσει και αυτή η ειδικότητα; Και να έχει για 5 χρόνια, 2 φορές την εβδομάδα, έναν κοινωνικό λειτουργό να ελέγχει. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει η σκέψη για μία πρόνοια και είναι λίγο στενάχωρο. Προσπαθώ, είμαι σε ενέργειες, θα δούμε τι θα γίνει, μπορεί να μην είναι και τυχερό. Δεν με θυμώνει, μπορεί να είμαι σε επόμενο γύρω. Η μαμά μου ήθελε να βρούμε μια γυναίκα, να μας κάνει ένα παιδί και να φύγει πια από τη μέση, από τη ζωή μας», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

@newsbreakgr

Nίκος Μουτσινάς: «Προσπαθώ να υιοθετήσω ένα παιδί αλλά είναι δύσκολο» #nikosmoutsinas #gayadoptions

♬ πρωτότυπος ήχος – newsbreak – newsbreak

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This