Mαρία Αυτιά: Αυτή είναι η μοναδική φωτογραφία που είδαμε τη σύζυγο του Γιώργου Αυτιά και τα παιδιά τους

Η μία και μοναδική οικογενειακή φωτογραφία του δημοσιογράφου που κυκλοφορεί

Must Read

O Γιώργος Αυτιάς είναι ένας γνωστός δημοσιογράφος με σταθερή τηλεοπτική παρουσία εδώ και πολλά χρόνια. Όσον αφορά την προσωπική του ζωή και την οικογένειά του είναι πολύ προστατευτικός και μέχρι στιγμής δεν τους είχαμε δει ούτε μια φορά.

Ο Γιώργος Αυτιάς λοιπόν είναι παντρεμένος εδώ και 35 χρόνια με τη Μαρία Αυτιά και έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, την Αντιγόνη Αυτιά και τον Αλέξανδρο Αυτιά. Ο Γιώργος Αυτιάς και η Μαρία Αυτιά γνωρίστηκαν στη Σάμο, τον τόπο καταγωγής τους, ερωτεύτηκαν σε νεαρή ηλικία και είναι ακόμα μαζί και έχουν μια όμορφη σχέση.

Δεν έχουμε δει ποτέ το δημοσιογράφο σε κάποια δημόσια έξοδο με τη σύζυγό του, ούτε με τα παιδιά του. Η μοναδική φορά που είδαμε την οικογένειά του ήταν σε μια φωτογραφία που προβλήθηκε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη και ο δημοσιογράφος ποζάρει με τη σύζυγό του και τα δυο τους παιδιά.

«Τη Μαρία τη θυμάμαι 4 ετών στη Σάμο. Ο άνθρωπος που μας στέλνει η ζωή όσο καιρό είναι μαζί μας, είναι δώρο Θεού. Την θυμάμαι 4 ετών κοριτσάκι μικρό και ξαφνικά την είδα στα 20 της και από εκεί και πέρα όταν προχώρησε η ζωή τρέξαμε μαζί αυτή τη διαδρομή», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αυτιάς για τη σύζυγό του.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This