Η δισκογραφική εταιρία MINOS EMI ψάχνει να βρει τη δική της… Λένα Ζευγαρά!

Must Read

Τα λαγωνικά της έχει αμολήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, η δισκογραφική εταιρία MINOS EMI στα νυχτερινά κέντρα της επαρχίας για να βρει τη δική της… Λένα Ζευγαρά!

Αυτή την εποχή και μέχρι το καλοκαίρι δύο γνωστοί μουσικοί παραγωγοί, που έχουν ψαρέψει και στο παρελθόν από τις πίστες της περιφέρειας μετέπειτα αστέρια του ελληνικού πενταγράμμου, μετά την «πανωλεθρία» των τάλεντ σόου που δεν έβγαλαν καμία λαϊκή τραγουδίστρια ικανή να γεμίσει τα μαγαζιά… κάνουν ξανά βουτιά προς τη βάση.

Τη στιγμή που τα μπουζούκια αιμορραγούν οικονομικά, οι παραγωγοί των δισκογραφικών εταιριών έχουν τρελαθεί με το φαινόμενο Λένα Ζευγαρά που έχει εκτοξεύσει την πίστα του ΤΟΚΥΟ. Σύμφωνα με πληροφορίες, γνωστοί ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων σε συνάντηση που είχαν με στελέχη δισκογραφικών εταιριών κατέληξαν ότι φαινόμενα όπως η Πάολα, η Λένα Ζευγαρά, η Μαρία Κορέλλι ανήλθαν από τις πίστες της βόρειας Ελλάδας ή της Κύπρου.

Έτσι, αυτή τη στιγμή η Πάολα είναι το αστέρι της δισκογραφικής εταιρίας Panic Recods, η Μαρία Κορέλλι της Ηeaven, ενώ η ΜINOS EMI μπορεί να έχει στο δυναμικό της την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, αλλά η σπουδαία τραγουδίστρια είναι για ορισμένες εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές ή συναυλίες, δεν είναι για κέντρα.

Οι πιο παλιές ντίβες

Μεγάλοι καλλιτεχνικοί μάνατζερ που κλειδώνουν τα μουσικά σχήματα της χειμερινής και τις καλοκαιρινής σεζόν στις πίστες τονίζουν ξεκάθαρα στους μαγαζάτορες ότι οι πιο παλιές ντίβες του λαϊκού τραγουδιού αποτελούν «βαρίδια» για τον κουμπαρά τους και στο τέλος δεν κάνουν απόσβεση παρά τα πανάκριβα νυχτοκάματά τους με τα πολλά μηδενικά… Όπως λένε ιδιοκτήτες μεγάλων νυχτερινών κέντρων, οι λαϊκές τραγουδίστριες που βγαίνουν από την τηλεόραση δεν μπορούν να βγάλουν ένα χορταστικό ρεπερτόριο που θα στέκεται όλη τη βραδιά!

Το μόνο που ξέρουν είναι να το παίζουν φίρμες επειδή έπεσαν τα φώτα πάνω τους για λίγο χρονικό διάστημα στη μικρή οθόνη, αλλά η πίστα μετά τις καταπίνει. Το χειρότερο δε για τους μαγαζάτορες είναι ότι οι σημερινές λαϊκές τραγουδίστριες δεν έχουν «ψηθεί» στα μαγαζιά της επαρχίας και να μπορούν να «αποκρυπτογραφούν» τη διάθεση των πελατών.

Η Άντζελα Δημητρίου και η Κατερίνα Στανίση είναι τραγουδίστριες που βγήκαν μέσα από τα σπλάχνα των λαϊκών μαγαζιών και ήξεραν πώς να «σκανάρουν» τον πελάτη, να τον κάνουν να ρίξει πανέρια από λουλούδια, πώς να τον καψουρέψουν με τα τραγούδια τους. Το ίδιο κάνει και η Λένα Ζευγαρά, που έχει δουλέψει μέσα στον κόσμο και δεν έχει μόνο τα σωσίβια από τα φώτα των στούντιο… που, μόλις σβήσουν, πάει και η δημοσιότητα, πάει και το γκελ…

Δείτε επίσης: Χρήστος Μάστορας: «Εμείς είμαστε Έλληνες, όχι Νοτιοαλβανοί»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This