«Καρφιά» Αντύπα σε Νίκο Οικονομόπουλο για το ξαφνικό «bye-bye»

Must Read

«Να προσέξουν και να είναι χαμηλών τόνων όλοι. Όπως γίνεται η δουλειά, έχουν απομυθοποιηθεί τα πάντα»! Με επιμελώς συγκαλυμμένα «καρφιά» προς τον συνάδελφό του απάντησε ο Αντύπας όταν το βράδυ της Δευτέρας, στην απονομή πλατινένιου δίσκου στον Βασίλη Δήμα, ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους αν του έχει τύχει κάτι παρόμοιο με την ξαφνική φυγή του Νίκου Οικονομόπουλου από το Κέντρο Αθηνών.

«Εμένα ποτέ μου δεν μου έχει τύχει να φύγω από μαγαζί. Εγώ με αγκαλιές αρχίζω και με αγκαλιές τελειώνω. Ποτέ! Ούτε ταμπέλες που έλεγαν, εγώ δεν είχα τέτοια προβλήματα. Δεν ξέρω γιατί τα νέα παιδιά το κάνουν αυτό. Τους συμβουλεύω να έχουν υπομονή και να βλέπουν τα πράγματα στην πραγματικότητα, γιατί έτσι όπως γίνεται η δουλειά έχουν απομυθοποιηθεί τα πάντα και είναι κακό αυτό. Πρέπει να προσέξουν και να είναι χαμηλών τόνων όλοι!» τόνισε ο μεγάλος λαϊκός ερμηνευτής, που μετράει 38 χρόνια στο τραγούδι, σηκώνοντας τα φρύδια του με νόημα.

Αντιδράσεις

Να θυμίσουμε ότι λίγες μέρες πριν ο Νίκος Οικονομόπουλος σταμάτησε εν μια νυκτί τη συνεργασία του με το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν τα τελευταία τρία χρόνια και το ανακοίνωσε μέσω Ιnstagram. Το γεγονός προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και ποικίλα σχόλια στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Δείτε επίσης: Κάτια Ταραμπανκό: «Το “FF” σήμαινε “Fantastic Five” και όχι “Final Five”, δεν ήμασταν κλίκα!» (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This