Ρέα Τουτουντζή: «Όλοι έχουμε κάνει ένα αθώο botox» (video)

Must Read

Το top model των 90’s μεγαλώνει σαν το «παλιό καλό κρασί»! Το μοντέλο που ακολούθησε τον δρόμο της υποκριτικής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και εμφανίστηκε με βαμμένες μπλε άκρες και φυσικές γκρίζες ρίζες που αναδεικνύουν πόσο όμορφα την αγγίζει το πέρασμα του χρόνου.

«Μου αρέσουν τα πιο παράξενα χρώματα στα μαλλιά και από μικρή μου άρεσε να αλλάζω τα μαλλιά μου και αυτό θα το πάρω μαζί μου σαν στυλ μέχρι τα βαθιά γεράματα».

«Θέλει Τόλμη να παραδεχθείς ότι ασπρίζουν τα μαλλιά» σχολίασε η δημοσιογράφος με την γοητευτική Ρέα να απαντά «καλέ, τιμή μου και χαρά μου, αστειεύεσαι; Θεωρώ ότι η γυναίκα πρέπει να αισθάνεται περήφανη που μεγαλώνει, και για τις μικρές ρυτιδούλες, και το μαλλάκι που ασπρίζει. Αν θέλεις να διορθώσεις κάτι, η τεχνολογία υπάρχει εκεί έξω, πήγαινε διορθωσέ το αρκεί να είναι σε λογικά πλαίσια, δεν  μου αρέσουν οι υπερβολές, η παραμόρφωση. Κι εγώ έχω κάνει παλαιότερα, τώρα περνάω την φάση που δεν θέλω, θέλω να είμαι φυσική και μου αρέσει».

«Ένα botox είναι αθώο;», ρώτησε η δημοσιογράφος.

«Ε ,αθώο, όλοι έχουμε κάνει, δεν το συζητώ, κι εγώ έχω κάνει, σαφέστατα», σχολίασε με αυτοπεποίθηση η πανέμορφη Ρέα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This