Όταν ο Σωτήρης Κοντιζάς εμφανίστηκε πρώτη φορά στο «Chef στον αέρα» (video)

Must Read

Όλα τα φώτα πάνω στους αγαπημένους κριτές του MasterChef!

Mετά το throw back στον Πάνο Ιωαννίδη που έλαβε μέρος στην εκπομπή «Top Chef» με τον Ηλία Μαμαλάκη, ήρθε η σειρά του Σωτήρη Κοντιζά!

Στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη «Μεσημέρι Yes», οι δημοσιογράφοι γύρισαν πίσω με την μηχανή του χρόνου και εντόπισαν την πρώτη εμφάνιση του Σωτήρη Κοντιζά.

Έξι χρόνια πριν, ο αγαπημένος Chef, εμφανίστηκε ως καλεσμένος  εκπομπή της Ελένης Ψυχούλη «Chef στον αέρα» μαζί με τον Χριστόφορο Πέσκια.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς που τότε μόλις είχε μπει στην δεκαετία των 30, μίλησε on air για την μετανάστευση του με την οικογένειά του από την Ιαπωνία στην Ελλάδα, τις σπουδές του στην Πάντειο αλλά και την αγαπημένη του μητέρα, Μασάι που βαφτίστηκε χριστιανή.

Δείτε επίσης: Η Κάτια Ζυγούλη έψαξε το κινητό και τον υπολογιστή του Σάκη αλλά όλα ήταν λάθος (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This