Η Σταματίνα Τσιμτσιλή… κάρφωσε με το γάντι την «ακατάδεκτη» Έλλη Στάη! (video)

Must Read

Μια απρόσμενη εξομολόγηση με ορισμένα επιμελώς συγκαλυμμένα «καρφιά» προς την Ελλη Στάη έκανε μέσω της εκπομπής της η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αναφορικά με μια παρελθοντική τηλεοπτική συνάντησή τους.

Η οικοδέσποινα του «Happy Day», ανέφερε το πρωί της Δευτέρας στον αέρα της εκπομπής της, το άγνωστο παρασκήνιο από μια εκλογική βραδιά, όπου συνυπήρξε με τη διάσημη anchorwoman.

«Εχει τύχει να βρεθώ κάποια στιγμή ως καλεσμένη στην εκλογική βραδιά που παρουσίαζε η Ελλη Στάη εδώ στον Alpha. Στην αρχή, ούτε να με χαιρετήσει», είπε η δημοσιογράφος.

«Στην πορεία της βραδιάς, όμως, όταν είδε ότι είχα άποψη, ότι ήμουν ευγενής και αξιοπρεπής, με κοίταζε στα μάτια κι όταν μιλούσε ήταν σαν να απευθυνόταν σε μένα. Φεύγοντας από το στούντιο, αυτό το συναίσθημα που είχα στην αρχή “τι ήρθα να κάνω εγώ εδώ;” γύρισε κι έκανε στροφή 180 μοιρών», παραδέχτηκε η Σταματίνα.

Διαβάστε επίσης: O Λάμπης Λιβιεράτος εξηγεί γιατί δεν φοβήθηκε να τσαλακωθεί στο Your Face Sounds Familiar (video)

Και συνέχισε, κάνοντας μια διαπίστωση για τη «σιδηρά κυρία» της μικρής οθόνης, η οποία περιείχε και κάποια ψήγματα… μπηχτής ως προς τη συμπεριφορά της. «Ήταν ένας άνθρωπος που είχε από την αρχή πολύ δυναμική, ήξερε ποια είναι, μπορεί να είπε “τι μου τη φέρατε αυτήν εδώ από το lifestyle;”, ιδιαίτερα επιφυλακτική, “την έφερε ο σταθμός επειδή ήθελε να την προωθήσει”. Στην πορεία, όμως, είχε το σθένος και τη θέληση να γυρίσει όλο αυτό το κλίμα», περιέγραψε σε άψογο διπλωματικό στιλ η Σταματίνα.

  • Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

https://youtu.be/RCH5jmMGmqI

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This