Θέαμα… ακατάλληλο για ανηλίκους από Κρίστεν και Καζαριάν στο «My style rocks»! (video)

Must Read

Είχαν δεν είχαν, η Κρίστεν Λεοτσάκου και η Μαρία Καζαριάν κατάφεραν να αναστατώσουν το πλατό του «My style rocks» με τις… αταξίες τους!

Το ευτράπελο συμβάν έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της παρουσίας της Janna Sireac ενώπιον της κριτικής επιτροπής και, πιο συγκεκριμένα, τη στιγμή που κρινόταν για το ντύσιμό της από τον Λάκη Γαβαλά.

MY STYLE ROCKS ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ

Εντελώς ξαφνικά τα δυο κορίτσια άρχισαν να γελάνε, με αποτέλεσμα να αποσυντονίσουν τον Λάκη, ο οποίος τους έκανε παρατήρηση με το γνωστό του «δασκαλίστικο» ύφος.

MY STYLE ROCKS ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ

Τη στιγμή εκείνη παρενέβη η Κατερίνα Στικούδη, οι οποία τις ρώτησε αν γελάνε με εκείνη, για να πάρει απάντηση από τα κορίτσια ότι γελάνε με κάτι που ζωγράφισε η Μαρία! Μόλις το είδε η Κατερίνα, τους είπε: «Τι βλέπω εκεί; Καλά δεν ντρέπεστε λίγο;»

Δειτε επίσης: Η Σοφιάνα Σπίνουλα μπαίνει στο «My Style Rocks» και το παιχνίδι… τώρα αρχίζει! (video)

Φυσικά, ο Λάκης δεν υπήρχε περίπτωση να το αφήσει έτσι και είπε στα κορίτσια να δείξουν σε όλους τι είχαν ζωγραφίσει, τη στιγμή που η Κατερίνα δεν κρατήθηκε άλλο και… εκστόμισε την ατάκα της βραδιάς: «Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται»!

MY STYLE ROCKS ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ

  • Δείτε το… ακατάλληλο για ανηλίκους περιστατικό, στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This