Ο Μπεν Αφλεκ εξομολογείται: «Ο εθισμός μου στο αλκοόλ διέλυσε τον γάμο μου!» (video)

Must Read

Πικρά μετανιωμένος για το διαζύγιό του από την Τζένιφερ Γκάρνερ δηλώνει ο Μπεν Αφλεκ, σε νέα συνέντευξή του, στην οποία μιλάει για τη μάχη του με τον αλκοολισμό και τις καταστροφικές επιπτώσεις που είχε ο εθισμός του στο γάμο και την καριέρα του.

«Αυτό για το οποίο μετανιώνω περισσότερο στη ζωή μου, είναι το διαζύγιό μου. Η ντροπή είναι τοξική. Δεν βγαίνει τίποτα θετικό από την ντροπή. Βράζεις απλά σε ένα τοξικό, απεχθές αίσθημα χαμηλής αυτοεκτίμησης και μίσους για τον ίδιο σου τον εαυτό», είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στους «New York Times», εξηγώντας ότι ο αλκοολισμός του ήταν η αιτία της διάλυσης του γάμου του.

μπεν αφλεκ τζενιφερ γκαρνερ daredevil movie
o Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Γκάρνερ σε παλιές, ευτυχισμένες στιγμές

Ο ίδιος ανέφερε επίσης ότι, για αρκετά μεγάλο διάστημα, έπινε σχετικά ελεγχόμενα. «Αυτό που συνέβη, ήταν ότι άρχισα να πίνω ολοένα και περισσότερο, όταν ο γάμος μου άρχισε να καταρρέει. Αυτό ήταν το 2015-2016. Ο αλκοολισμός μου, φυσικά, προκάλεσε περισσότερα συζυγικά προβλήματα», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης: Διαπρέπει και στο νοικοκυριό η Ιωάννα Τούνη (video)

Ο γάμος του, όμως, δεν ήταν ο μοναδικός τομέας της ζωής του που επλήγη από το σοβαρότατο πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Σημαντικός ήταν και ο αντίκτυπος στην καριέρα του, καθώς ο αλκοολισμός του ήταν η αιτία που δεν δέχτηκε να επιστρέψει στο ρόλο του Batman.

Παρά τα πάνω και τα κάτω της ζωής, όμως, ο Αφλεκ υποστηρίζει ότι προσπαθεί να κρατάει μια θετική στάση. «Δεν είναι ιδιαιτέρως υγιές για μένα να εστιάζω στις αποτυχίες, δηλαδή στις υποτροπές, και να αυτομαστιγώνομαι», τόνισε.

  • Δείτε τη στιγμή όπου ο Μπεν Άφλεκ… ερωτεύτηκε την Τζένιφερ Γκάρνερ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This