«MasterChef»: Ο Σωτήρης Κοντιζάς δοκίμασε από ορεκτικό ομάδας και… έφτυσε την μπουκιά! (video)

Must Read

Όχι σε δύο, αλλά σε… τρεις ομάδες χωρίστηκαν οι παίκτες στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef, φανερώνοντας ακόμη μία από τις καινοτομίες της νέας σεζόν του δημοφιλούς ριάλιτι μαγειρικής.

Οι 21 παίκτες ρίχτηκαν στο στίβο της μαγειρικής, με την Κατερίνα Λένη να παρακολουθεί από τον εξώστη, ούσα νικήτρια του τεστ δημιουργικότητας και, όπως ήταν φυσικό, υπήρξε πολύ άγχος, καθώς επρόκειτο για την πρώτη ομαδική δοκιμασία και κανείς τους δε φάνηκε να επιθυμεί να βρίσκεται στην πιο αδύναμη ομάδα, οι παίκτες της οποίας και θα διαγωνιστούν, κατόπιν, μεταξύ τους, ώστε να αναδειχθεί εκείνος που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

MasterChef4 top22

Διαβάστε επίσης: Πρωταγωνιστές στις «Άγριες Μέλισσες» Φαίη Σκορδά και Δημήτρης Ουγγαρέζος (video)

Ωστόσο, με βάση τα όσα παρακολουθήσαμε στο χθεσινό επεισόδιο, ένας από τους κριτές, και πιο συγκεκριμένα ο Σωτήρης Κοντιζάς, έδειξε, άθελά του είναι η αλήθεια, ποια από τις ομάδες έχει ήδη ένα κάποιο… αρνητικό προβάδισμα, καθώς βρήκε λίγο χώμα μέσα σε ένα από τα όστρακα (γυαλιστερές) που χρησιμοποίησε στο ορεκτικό της η κόκκινη ομάδα, με επικεφαλής τον Ηρακλή Αποστολίδη, κάτι που τον ανάγκασε να φτύσει τη μπουκιά που είχε βάλει στο στόμα του!

  • Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This