O Σπύρος Πώρος που μένει με τη μαμά του, απαντάει στις φήμες για την σχέση του με την Φωτεινή Ψυχίδου (video)

Must Read

Μετά τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Κοργιαλά, η Φωτεινή Ψυχίδου «πιάστηκε» από τους paparazzi να διασκεδάζει με τον Σπύρο Πώρο στο κέντρο που εμφανίζεται η Άννα Βίσση και την επόμενη ημέρα στην Δέσποινα Βανδή.

Φυσικά τα δημοσιεύματα οργίασαν για τον νέο δεσμό της Φωτεινής Ψυχίδου και η κάμερα του «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» βρέθηκε στην παρουσίαση του φωτογραφικού του λευκώματος στον Ιανό και όπως ήταν αναμενόμενο, οι ερωτήσεις «έπεσαν βροχή».

Σπύρος Πώρος

Ο δημοσιογράφος Αρτ, πίεσε τον διεθνούς φήμης φωτογράφο και δάσκαλο της τέχνης της φωτογραφίας να του απαντήσει για τα δημοσιεύματα που τους θέλουν ζευγάρι με την Φωτεινή Ψυχίδου, όμως εκείνος απάντησε ότι δεν έχει μοιραστεί ποτέ του την προσωπική του ζωή: «Δεν δίνω σημασία στα δημοσιεύματα, ο καθένας μπορεί να βάλει τον τίτλο που θέλει και είναι ελεύθερος να κάνει το σχόλιο που θέλει, αναλόγως πώς αισθάνεται αυτός καλά».

Ο φωτογράφος που γύρισε να μείνει μόνιμα στην Ελλάδα, απάντησε ότι μένει με την μαμά του που τον έχει πεθυμήσει πολύ, ενώ σχολίασε ότι μετά από 4 γάμους θα έκανε και 5ο ή 6ο, αναλόγως πώς θα του τα φέρει η ζωή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This