Η Μίνα Αρνούτη από Λέσβο μιλά για γυμνά μόρια μεταναστών και επιτίθεται στην «Ελένη (Ακρίτα) Λουκά της δημοσιογραφίας»

Must Read

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει το άρθρο της Έλενας Ακρίτα για το μεταναστευτικό και μέσα σε αυτό το εξαγριωμένο πλήθος, βρίσκεται και η Μίνα Αρναούτη που είναι μόνιμος κάτοικος της Μυτιλήνης.

Με μια ανάρτηση της στο Facebook, η Μίνα Αρναούτη επιτίθεται στην Έλενα Ακρίτα για το άρθρο της στο οποίο υποστηρίζει ότι θα έπρεπε να ανοίξουν τα σύνορα της Ελλάδας όμως κάνει έναν λίγο άστοχο παραλληλισμό, δίνοντας ένα παράδειγμα με άσχετη ρητορική ερώτηση που μπλέκει γυμνά μόρια:

«Η Ελενα Ακριτα ποσο γραφικη!
Η δημοσιογραφια εχει τη δικη της Ελενη Λουκα!
Δεν ξερουμε αν ειναι μεταναστης ή προσφυγας κάποιος που δεν εχει εξεταστει το αιτημα ασυλου του λεει .Που εκανε αιτημα; Σε παρανομη εισοδο με πετρες; Και αν ερθει ενας και σας κυνηγαει γυμνος με το μοριο του εξω μη τρεξετε !!!Μπορει απλα να ειναι επιδειξιας και οχι βιαστης! Και σε καθε περιπτωση μπορει να του πεφτει το παντελονι ! Δεν κατηγορουμε κανεναν!»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This