Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 11 Μαρτίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Παρά το ασυμβίβαστο του χαρακτήρα σας, θα έχετε αυτό το διάστημα αρκετό χρόνο, που θα σας αφήνει περιθώρια για διεκδικήσεις και διαπραγματεύσεις. Τολμήστε και δεν θα χάσετε. Αλλάξτε τον προσωπικό σας χώρο για να ανανεωθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα δώσετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ανασάνει, αν αποφασίσετε να βγείτε οριστικά από μια κατάσταση που σας ενοχλεί και σας κουράζει. Εξάλλου, μόνοι σας δημιουργήσατε και προκαλέσατε τα αδιέξοδα, με τη γενικότερη συμπεριφορά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η διπλωματία θα σας ανοίξει νέους δρόμους και θα σας δώσει ιδιαίτερη ευελιξία στην προσπάθειά σας να πετύχετε κάτι που δεν μπορείτε με απλά μέσα. Επανεξετάστε ό,τι σας έχουν υποσχεθεί, γιατί μόνο έτσι θα δείτε πόσο πραγματοποιήσιμο είναι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καθίστε και αναρωτηθείτε πόσες φορές έχετε αλλάξει γνώμη τον τελευταίο καιρό. Ανοίξτε την καρδιά σας και γίνετε πιο εκδηλωτικοί με τους ανθρώπους γύρω σας. Ισως είναι η κατάλληλη στιγμή να αντιληφθείτε το μέγεθος της μοναξιάς σας.

ΛΕΩΝ: Βάλτε κάποια ιεραρχία στα θέματα που προσπαθείτε να διευθετήσετε για να αντιμετωπίσετε καλύτερα τις απρόβλεπτες καταστάσεις που τόσο φοβάστε. Διαπραγματευτείτε καλύτερες συνθήκες εργασίας και μην αφήσετε ευκαιρίες να πάνε χαμένες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βρείτε πιο ουσιαστικούς τρόπους να εκφράσετε το ενδιαφέρον και την αγάπη σας σε φίλους ή στον σύντροφό σας και θα δείτε ότι οι σχέσεις σας θα πάρουν άλλη τροπή. Μη δέχεστε αδιαμαρτύρητα τις ψευδείς δηλώσεις κάποιων ατόμων.

ΖΥΓΟΣ: Μην παρασύρεστε από τη δυναμική συμπεριφορά και διάθεσή σας, αλλά βάλτε και λίγο φρένο. Εχετε κι εσείς δικαίωμα να χαλαρώνετε και ως άνθρωποι να κάνετε λάθη. Δεν χρειάζεται, λοιπόν, να το παρακάνετε με παράλογες απαιτήσεις και εγωισμούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αντιδράστε και αντισταθείτε απέναντι στην κοινωνική κριτική. Εχετε κάθε λόγο να επαναστατείτε σε κάτι που δεν σας αρμόζει, ούτε συμβαδίζει με τις προσωπικές αξίες σας. Οι πολλές συζητήσεις, ειδικά όταν δεν έχουν υγιή βάση, δεν οδηγούν πουθενά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι ανακατατάξεις στη ζωή σας σάς κάνουν να νιώθετε εγκλωβισμένοι και δυσκολεύεστε να αντιμετωπίσετε κάποιες αλήθειες με το σκληρό τους πρόσωπο. Συντονιστείτε με τις αλλαγές, παίρνοντας μόνο τα θετικά μηνύματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ξεκαθαρίστε υποχρεώσεις και ευθύνες που δεν έχετε φέρει εις πέρας, λόγω του φόβου σας ότι θα ανατραπούν κάποιες λεπτές ισορροπίες, γιατί έτσι θα είναι καλύτερα. Μόνο η διπλωματία και η ευγένεια θα σας οδηγήσουν εκεί που επιθυμείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας, εγκαταλείποντας προγραμματισμούς και μεθοδεύσεις, ώστε να αφήσετε τον αυθορμητισμό σας να σας οδηγήσει. Ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν άτομα της οικογένειας, χωρίς να γίνεστε παρεμβατικοί.

ΙΧΘΥΕΣ: Οσο απαραίτητες είναι οι σωστές και μελετημένες κινήσεις από μέρους σας άλλο τόσο απαραίτητη είναι και η αισιοδοξία στη ζωή σας. Προσαρμοστείτε στους καινούργιους ρυθμούς, σύμφωνα με τις νέες απαιτήσεις της καθημερινότητάς σας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This