Γύρισε άρον άρον στην Κύπρο και μπήκε σε καραντίνα η Μαριέλλα Σαββίδου (video)

Must Read

Άρον άρον έφυγε για την Κύπρο η Μαριέλλα Σαββίδου λίγο πριν από την απαγόρευση της κυκλοφορίας στο νησί της Αφροδίτης λόγω της πανδημίας.

Η ηθοποιός επιθυμούσε να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά της και πρόλαβε την τελευταία πτήση για Λευκωσία, οι επιβάτες της οποίας βρίσκονται πλέον σε προληπτική καραντίνα. «Αισθανόμουν πάρα πολύ άνετα στην Ελλάδα, γιατί είναι το σπίτι μου» ανέφερε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», στο Star, δίνοντας κατόπιν τα εύσημα στην ελληνική και την κυπριακή κυβέρνηση για τα άμεσα περιοριστικά μέτρα κυρίως για την προστασία των πολιτών παρά για την οικονομία.

Η ηθοποιός που γνωρίσαμε από τη σειρά «Εθνική Ελλάδος» βρισκόταν στην Αθήνα όταν ενημερώθηκε πως τα κυπριακά σύνορα θα έκλειναν στις 15 Μαρτίου. Πανικόβλητη ακολούθησε την προβλεπόμενη διαδικασία για να ταξιδέψει στο νησί. Όπως τους ανακοινώθηκε, όλοι οι επαναπατριζόμενοι θα απομονώνονταν για 14 μέρες σε στρατιωτική μονάδα στο βουνό.

«Μόλις βγήκε αυτή η απόφαση, ήμουν στη βραδινή πτήση. Ήθελα να είμαι τουλάχιστον κοντά στην οικογένειά μου. Δεν μένω, βέβαια, μαζί τους, γιατί είμαι σε καραντίνα, είναι η 10ή μου μέρα. Δεν έχω δει άνθρωπο…» αποκάλυψε η Μαριέλλα, η οποία βρίσκεται σε απομόνωση. «Μου φέρνουν φαγητό έξω από την πόρτα» ανέφερε, δηλώνοντας ότι δεν έχει συμπτώματα, αλλά το κάνει προληπτικά.

https://streamable.com/vq5qt

Δείτε επίσης: Η Δούκισσα Νομικού γιορτάζει (σε καραντίνα) τα γενέθλια του γιου της Σάββα, με μια υπέροχη τούρτα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This