Αρχική LIFESTYLE Τα ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz μένουν σπίτι λόγω κορωνοϊού και το χαίρονται

Τα ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz μένουν σπίτι λόγω κορωνοϊού και το χαίρονται

0
Τα ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz μένουν σπίτι λόγω κορωνοϊού και το χαίρονται

Ζευγάρια της showbiz που είχαν μάθει να είναι συνεχώς έξω πριν ξεσπάσει η κρίση του Covid-19, τώρα πια μένουν σχεδόν συνέχεια μέσα και κάνουν πράγματα που πριν από την κρίση του κορωνοϊού απολάμβαναν σπάνια. Μαγειρεύουν, βλέπουν ταινίες και σίριαλ, διαβάζουν, χαίρονται περισσότερο τα παιδιά τους και τα κατοικίδια τους, ενώ μερικοί σκαρώνουν ακόμη και τραγουδάκια για τον κορωνοϊό. Πάνω απ’ όλα όμως αυτά τα ζευγάρια χαίρονται τον έρωτά τους στον εγκλεισμό.

Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη

Μπορεί τα μέτρα της κυβέρνησης να είναι δύσκολα για πολύ κόσμο, ωστόσο για τον Σάκη Ρουβά, την Κάτια Ζυγούλη και την υπέροχη οικογένειά τους είναι μία καλή ευκαιρία να περάσουν δημιουργικό χρόνο όλοι μαζί και να απολαύσουν τις μικρές απλές χαρές της ζωής.
Ο διάσημος τραγουδιστής, που του αρέσει να μαγειρεύει, έφτιαξε χειροποίητα σπιτικά τσιπς και ανέβασε βίντεο στο Ιnstagram. Η όμορφη Κάτια πάλι μοιράζεται με τους followers της σε instastories στιγμές από οικογενειακές βόλτες κοντά στο σπίτι τους. Και οι δύο βέβαια φροντίζουν να κάνουν πράγματα με τα παιδιά τους και να είναι αισιόδοξοι και χαρούμενοι παρά τον εγκλεισμό.

Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης

Σε καραντίνα και η Μαρία Κορινθίου που ασχολείται με δουλειές σχετικές με το σπίτι, ενώ μοιράζεται και πολύ χρόνο με την κόρη της Ισμήνη, κάνοντας διάφορων ειδών δημιουργικές δραστηριότητες. Το ίδιο δραστήριος είναι και ο σύζυγός της, Γιάννης Αϊβάζης, ο οποίος αφού εξάντλησε όλες τις ασχολίες του, επιδόθηκε στην παρασκευή αυτοσχέδιου αντισηπτικού με αλόη από τον κήπο τους. Τέλος, οι δυο τους απολαμβάνουν και σύντομες βόλτες με τους έξι σκύλους τους σε κοντινά στο σπίτι τους πλην όμως απομονωμένα μέρη, αποφεύγοντας τον πολύ κόσμο. Επίσης, δεν χάνουν την ευκαιρία να βλέπουν ταινίες, να διαβάζουν βιβλία, αλλά και να βοηθούν την κόρη τους στη δική της μελέτη.

Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης

Στην αγκαλιά του αγαπημένου της Φίλιππου Τσαγκρίδη περνάει τις δύσκολες μέρες του εγκλεισμού η Κατερίνα Καινούργιου, αφού μένουν μαζί στο σπίτι του εδώ και περίπου τρεις εβδομάδες. Το ερωτευμένο ζεύγος έκλεισε ένα χρόνο σχέσης και παρόλο που δεν αρέσκονται στο να δημοσιοποιούν στιγμές τους, τώρα με την καραντίνα, ανεβάζουν δειλά δειλά φωτογραφίες (σ.σ. εκείνος με…μάσκα!). Η οικοδέσποινα του «Ευτυχείτε» αποκάλυψε το πώς περνούν τον χρόνο τους: Βλέπουν ταινίες και σειρές, διαβάζουν βιβλία και μαγειρεύουν! Οπως μάλιστα έχει τονίσει η παρουσιάστρια στο Instagram, ο εφοπλιστής είναι αυτός που έχει αναλάβει τον ρόλο του μάγειρα, καθώς η ίδια δεν ξέρει καθόλου από κουζίνα και μαγειρική. Επιπλέον δουλεύει τα πρωινά.

 Mike – Έλενα Τσαγκρινού

O Mike και η Έλενα Τσαγκρινού, που είναι full in love καιρό τώρα, μένουν σπίτι όπως όλοι και χαίρονται τον έρωτά τους αλλά και τη συντροφιά των τετράποδων φίλων τους! «Πώς την παλεύετε; Εμείς εδώ με τα σκυλάκια μας!» αποκάλυψε γελώντας η σέξι τραγουδίστρια στους διαδικτυακούς φίλους της, σε ένα βίντεο που ανέβασε πρόσφατα. Και παρότι δεν ανεβάζουν πολλές κοινές φωτογραφίες ή στιγμιότυπα, είναι αυτονόητο πως περνούν την καραντίνα παρέα. Φωτογραφίζουν ο ένας τον άλλον, όπως πρόσφατα που εκείνη τον απαθανάτισε στο μπάνιο με νερά και σαπουνάδες, διαβάζουν, αράζουν στον καναπέ και βέβαια φτιάχνουν βιντεάκια με χορούς και τραγούδια για να κρατούν συντροφιά στους followers τους.

Τζένη Θεωνά – Δήμος Αναστασιάδης

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης, που πριν από λίγο καιρό έγιναν και γονείς με τον ερχομό του γιου τους Αρίωνα, έχουν αφήσει το φορτωμένο πρόγραμμά τους στην άκρη και απολαμβάνουν στιγμές οικογενειακής θαλπωρής. Ο καλλιτέχνης εμπνέεται από την κατάσταση και γράφει χιουμοριστικά τραγουδάκια, όπως αυτό που ανέβασε πρόσφατα στα social media: «Εχω κλειστεί για τα καλά μέσα στο σπίτι μου, μετράω πλακάκια και τις μύγες που πετάνε». Την ίδια στιγμή, η όμορφη ηθοποιός προτιμά να βγάζει το μωρό και το κατοικίδιό τους μικρές βόλτες μέχρι το άλσος κοντά στο σπίτι τους και να περνά τον χρόνο της με τις δουλειές του σπιτιού.

Στέλιος Χανταμπάκης- Όλγα Πηλιάκη

Το μοντέλο-παρουσιαστής και η πρωταθλήτρια του ανσάμπλ μοιράζονται καθημερινά με τους διαδικτυακούς φίλους τους στιγμές από τη ζωή τους, τόσο την επαγγελματική όσο και την προσωπική. Αυτό το διάστημα, που το ερωτευμένο ζευγάρι, μαζί με τα δύο παιδιά του, τον Μανώλη και τη Μαλένα, έχει μετακομίσει στο εξοχικό του στον Βόλο και μένει κλεισμένο στο σπίτι λόγω κορωνοϊού. Ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Ολγα Πηλιάκη περνούν όλο τον χρόνο τους με τα παιδιά τους και το ευχαριστιούνται πολύ. Ήλοι μαζί κάνουν τις εργασίες του Μανώλη για το σχολείο, οι οποίες αποστέλλονται ηλεκτρονικά, παίζουν με το αγαπημένο τους σκυλάκι στη φύση, ενώ όταν η Ολγα επιλέγει να αθληθεί για να διατηρηθεί σε φόρμα, ο Στέλιος με τον γιο του παίζει ποδόσφαιρο στην αυλή του σπιτιού τους.

Τόνια Σωτηροπούλου -Κωστής Μαραβέγιας

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας μένουν μέσα στο σπίτι τους στο Μετς και φροντίζουν να περνούν δημιουργικά τον χρόνο τους! Μαγειρεύουν, βλέπουν ταινίες, η Τόνια κάνει γυμναστική, ως επί το πλείστον γιόγκα και πιλάτες, ενώ ο Κωστής παίρνει την κιθάρα του και τραγουδάει, κάνοντας live στο Instagram παρέα με άλλους καλλιτέχνες φίλους του, οι οποίοι του κάνουν παρέα από τα δικά τους σπίτια! Πάντως, η Τόνια φροντίζει να δείχνει καθημερινά στους followers της πώς περνά την ημέρα της. Ο μόνος λόγος που η ίδια θα βγει εκτός σπιτιού και θα περπατήσει μέχρι το γειτονικό παρκάκι, είναι για να κάνει βόλτα τον σκύλο της.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας