Ο Άλκης Δαυίδ (δεν) μπάφιασε από την καραντίνα παρέα με τη νεαρή φίλη του, στην υπέροχη βίλα του στο Μαλιμπού!

Must Read

Σε καραντίνα στη βίλα του στο Μαλιμπού βρίσκεται απομονωμένος ο Άλκης Δαυίδ, παρέα με τα σκυλιά του, τους παπαγάλους του και τη… sexy σύντροφό του Leila! 

Ο 52χρονος δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας των εταιριών FilmOn.tv και Hologram USA, η οποία παρέχει ολογράμματα καλλιτεχνών όπως του 2Pac και του Μάικλ Τζάκσον για μεγάλες συναυλίες και εκδηλώσεις όπως τα μουσικά βραβεία Billboard, δεν φαίνεται να χάνει το κέφι του.

Στα social media, τα οποία και λατρεύει, ο Άλκης Δαυίδ ανεβάζει συνεχώς μουσικά stories, όπου εμφανίζεται να «δαμάζει» τα κύματα, να παίζει με τα σκυλιά και τα πουλιά του και να καπνίζει χόρτο ή τις πουράκλες, κερδίζοντας την αποθέωση από τους χιλιάδες ακόλουθους θαυμαστές του, που… λιγουρεύονται τον πολυτελή βίο του!

αλκης δαυιδ νεαρα συντροφος

Πρόσφατα ανέβασε μερικές προσωπικές φωτογραφίες του με την αγαπημένη του σύντροφο, Λέιλα, σχολιάζοντας στη λεζάντα «Leila, 4 years later… Love you…»

Δίπατη βίλα «πάνω» στη θάλασσα

Την παραθαλάσσια βίλα στο Μαλιμπού, αξίας 19.100.000 δολαρίων, ο εκκεντρικός billionaire την αγόρασε το 2019 από την Ελίζαμπεθ Λούστερ, εγγονή και κληρονόμο του μεγιστάνα των καλλυντικών Max Factor και μητέρα του Άντριου Λούστερ, ο οποίος εκτίει 50ετή ποινή κάθειρξης για… κατά συρροήν βιασμούς γυναικών!

Η μοναδικού γούστου και φυσικής ομορφιάς διώροφη βίλα πάνω στο κύμα, διακοσμημένη τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά με ξύλο και ντεκ, χτίστηκε το 1974 και διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια με ισάριθμα μπάνια. Την παράσταση κλέβει η τεράστια σαλονοτραπεζαρία με το αίθριο και μια εντυπωσιακή αίθουσα στον κάτω όροφο.

αλκης δαυιδ βιλαρα μαλιμπου

Στη master κρεβατοκάμαρα του εκκεντρικού ιδιοκτήτη υπάρχει ένα τεράστιο μπαλκόνι με απεριόριστη θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό. Στον εξωτερικό κήπο της βίλας δεσπόζει μια ξύλινη εξέδρα, με πρόσβαση κατευθείαν για βουτιά στην παραλία της Καλιφόρνιας.

Η αγάπη του δε για την εν λόγω ηλιόλουστη βίλα είναι τόσο μεγάλη, ώστε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά απαρνήθηκε το λατρεμένο του Gstaad για χάρη της!

Στους γείτονές του συγκαταλέγονται ο πρώην ιδιοκτήτης των Λος Αντζελες Κλίπερς Ντόναλντ Στέρλινγκ, οι δισεκατομμυριούχοι Τομ και Άλεκ Γκορ και ο μεγιστάνας ακινήτων της Νέας Υόρκης Έντουαρντ Μίνσκοφ.

Προτού, πάντως, μετακομίσει στο Μαλιμπού, ο Δαυίδ, ο οποίος έχει στην κατοχή του πολυτελείς εξοχικές κατοικίες στις Σπέτσες και στο Λονδίνο, έμενε στο Μπέβερλι Χιλς, σε μία πολυτελή έπαυλη που αγόρασε το 2010 για 16.500.000 δολάρια. Το 2017 πούλησε το συγκεκριμένο σπίτι για 20.400.000 δολάρια στον μεγιστάνα του real estate (ο οποίος, by the way, είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για κακουργήματα) Βικτορίνο Νοβάλ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This