Αρχική LIFESTYLE Ο Tom Ford δίνει 4 απλά βήματα για να δείχνουμε όμορφοι στις βιντεοκλήσεις

Ο Tom Ford δίνει 4 απλά βήματα για να δείχνουμε όμορφοι στις βιντεοκλήσεις

0
Ο Tom Ford δίνει 4 απλά βήματα για να δείχνουμε όμορφοι στις βιντεοκλήσεις

Αφού πλέον μένουμε σπίτια μας, όλη η επικοινωνία, επαγγελματική και μη, βασίζεται στις βιντεοκλήσεις. Ο καταξιωμένος σχεδιαστής μόδας Tom Ford δίνει 4 απλές συμβουλές μέσα από τους New York Times, για να πετύχουμε το πιο όμορφο αποτέλεσμα στην εικόνα:

1ο βήμα

Στήνουμε το κομπιούτερ πάνω σε μια στοίβα από βιβλία ώστε η κάμερα να βρίσκεται αρκετά πιο πάνω από το κεφάλι μας-ιδανικά ακριβώς από πάνω ώστε να μη φαίνονται τα προγούλια κλπ. Επίσης να φροντίσουμε ώστε αυτή να κεντράρει κατευθείαν στα μάτια μας.

step1

 

2ο βήμα

Μετά παίρνουμε ένα λαμπατέρ, όσο γίνεται πιο ψηλό, και το στήνουμε δίπλα στο κομπιούτερ στην πλευρά του προσώπου που μας φαίνεται ότι είναι καλύτερη. Καλό είναι το λαμπατέρ να βρίσκεται ακριβώς πίσω από το κομπιούτερ ώστε το φως πέφτει ωραία στο πρόσωπό μας-και να το αναδεικνύει.

step2

3ο βήμα

Κατόπιν τοποθετούμε ένα άσπρο χαρτί πάνω στο λευκό τραπεζομάντιλο που θα φροντίσουμε προηγουμένως να υπάρχει κάτω από το κομπιούτερ και τα βιβλία. Με αυτό τον τρόπο το φως θα είναι ακόμα πιο έντονο και θα κάνει το πρόσωπό μας να φωτίζεται καλύτερα.

 

step3

4ο βήμα

Πριν από όλα αυτά θα πρέπει να έχουμε φυσικά βαφτεί κατάλληλα και αν όχι τουλάχιστον να έχουμε βάλει πούδρα-οπωσδήποτε!-ακόμα και οι άνδρες ώστε να μη γυαλίζει το μέτωπό. Καλή τύχη!

step4

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας