Mάρα Ζαχαρέα: η βασίλισσα του κήπου – Θοδωρής Ρουσσόπουλος το… αφεντικό της κουζίνας (video)

Must Read

Αποκαλύψεις από τη «σιδηρά» κυρία της ενημέρωσης. Η newscaster του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star Μάρα Ζαχαρέα μίλησε χθες στο «Happy Day στον Alpha», αναφέροντας, μεταξύ άλλων, πως είναι η βασίλισσα του… κήπου της, με τον σύζυγό της Θεόδωρο Ρουσόπουλο να έχει την… πρωτοκαθεδρία στην κουζίνα τους!

«Η σχέση μου με τη μαγειρική δεν είναι καλή. Δεν είναι το δυνατό μου σημείο αυτό. Ποτέ δεν ήταν κάτι που μου άρεσε, είναι όμως εξαιρετικός ο Θόδωρος σε αυτό. Φτιάχνει τα πάντα, του αρέσει και τον χαλαρώνει. Τα παιδιά μου έχουν αποδεχτεί ότι δεν μαγειρεύω. Μου αρέσει η κηπουρική και ασχολούμαι αρκετά με αυτό» ανέφερε η δημοσιογράφος και μαμά μιας κόρης και ενός αγοριού!

Ειλικρινής, με εξομολογητική διάθεση και σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις της, η Μάρα Ζαχαρέα περιέγραψε τη δυσκολία προσαρμογής στα νέα οικογενειακά δεδομένα όταν τα παιδιά της έφυγαν στο εξωτερικό για σπουδές!

«Μου έλειπαν πολύ όταν πήγαν στο εξωτερικό. Τον πρώτο καιρό ήταν πολύ δύσκολο. Μετά σιγά σιγά συνήθισα και βρήκα τους ρυθμούς μου. Προσπαθώ να είμαι συγκρατημένη γιατί έχω και τον Θόδωρο που μου λέει “μην κλάψεις μπροστά στα παιδιά”» εξομολογήθηκε.

Με δυνατό βιογραφικό και για χρόνια στην πρώτη γραμμή της δημοσιογραφίας, η παρουσιάστρια παραδέχτηκε πως είχε πάντα την κατανόηση των δικών της ανθρώπων. «Υπήρχε πάντα μεγάλη κατανόηση από την οικογένειά μου για το ωράριο που έχω στη δουλειά. Επειδή εμένα με γνώρισαν με αυτούς τους ρυθμούς, νομίζω ότι τα παιδιά προσαρμόστηκαν σε αυτό» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μάρα Ζαχαρέα.

«Πέρασα μια δεκαετία που χαιρόμουν που έβγαινα στον φακό, όταν έκανα πολιτικό ρεπορτάζ, χαιρόμουν που όταν πήγαινα κάπου ο κόσμος με αναγνώριζε και μου μίλαγε. Μετά πέρασα σε μια φλατ περίοδο, το είχα συνηθίσει. Τώρα πια και να μην το κάνω, δεν με πειράζει. Δεν θέλω να φτάσω και στο σημείο να λένε “κοίτα σε αυτήν την ηλικία πώς έχει γίνει και λέει δελτίο”. Έχω βάλει ένα ηλικιακό στοπ. Για μένα είναι όταν γίνω 60 ετών» συμπλήρωσε, αποκαλύπτοντας έτσι πότε θα βάλει στοπ στην καριέρα της on camera.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=38&v=1GjHe6vgAXw&feature=emb_title

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: «Αποχωρώ από τον Alpha – Θέλω να μείνω ελεύθερη» (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This