«Νίπτει τας χείρας του» το GNTM για τον κορωνοϊό στα μοντέλα (video)

Must Read

Νέο κύκλο του διαγωνισμού μόδας για το «Greece’s Next Top Model», περιμένουμε να προβληθεί στο STAR, όπου οι συμμετέχοντες θα είναι και άντρες και γυναίκες.

Οι οντισιόν, συνεχίζονται κανονικά, με τον κορωνοϊό να παραμονεύει. Γι’ αυτόν τον λόγο η παραγωγή του GNTM έχει επισπεύσει την διαδικασία με σκοπό να προλάβει πιθανό «lock down».

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» και την Κατερίνα Καινούριου, οι διαγωνιζόμενοι είναι υποχρεωμένοι να τηρούν τα μέτρα προστασίας και σε περίπτωση που δεν συμμορφωθούν υπάρχει πιθανή αποχώρηση από το παιχνίδι. Επίσης καλούνται να ενημερώνουν, την παραγωγή, αν παρουσιάσουν πιθανά συμπτώματα της λοίμωξης COVID-19 αλλά αν κολλήσουν την αρρώστια είναι αποκλειστικά δική τους ευθύνη.

«Είναι υποχρέωσή μου να ενημερώσω την παραγωγή σε περίπτωση που παρουσιάσω σύμπτωμα λοίμωξης του αναπνευστικού (βήχα, πυρετό, πονόλαιμο, απώλεια όσφρησης ή/και γεύσης) ακόμη και σε ήπια μορφή.»

«Κατά τη προσέλευση μου στις εγκαταστάσεις, διαπίστωσα ότι, η εταιρία τηρεί όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα για την αποφυγή μετάδοσης του COVID-19. Η πιστή τήρηση όλων των μέτρων αποτελεί προσωπική ευθύνη ενώ τυχόν άρνηση να συμμορφωθώ μπορεί να οδηγήσει στον αποκλεισμό μου από τη διαδικασία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This