Στίβεν Κον – Συνέντευξη βόμβα του Αμερικανού δικηγόρου των προστατευόμενων μαρτύρων της Novartis

Must Read

Με μια συνέντευξη που θα συζητηθεί κυκλοφορεί η εφημερίδα «δημοκρατία» την Τετάρτη 01/7.

«Η Ελλάδα δεν πρέπει να συμπεριφερθεί σαν μία τιποτένια δικτατορία, όπου οι πολίτες οι οποίοι καταγγέλλουν τη διαφθορά αναγκάζονται να τραπούν σε φυγή, για να σώσουν τη ζωή τους. Εάν αυτό συμβεί, θα είναι εξευτελισμός για την Ελλάδα» δηλώνει αποκλειστικά στην εφημερίδα Δημοκρατία ο Στίβεν Κον και ζητεί από την ελληνική κυβέρνηση να υψώσει ασπίδα προστασίας για να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητά τους.

Παράλληλα επισημαίνει ότι η Novartis καταλήστεψε τους Έλληνες και είναι απαράδεκτο να μην αναγνωρίζεται η προσφορά των προσώπων που αποκάλυψαν το κύκλωμα διαφθοράς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This