Ο κορωνοϊός «τρέχει» τα κανάλια! Η χειμερινή τηλεοπτική σεζόν θα αρχίσει τέλη καλοκαιριού

Must Read

Με τον φόβο ενός νέου κύματος της πανδημίας του κορωνοϊού και το ενδεχόμενο μιας δεύτερης καραντίνας στη χώρα μας από το φθινόπωρο, κάτι που αυτομάτως θα σήμαινε και στοπ στα γυρίσματα κάθε πολυπληθούς παραγωγής, τα κανάλια αποφάσισαν πρώτη φορά στα χρονικά να αρχίσουν τη νέα σεζόν από τη Δευτέρα 31 Αυγούστου.

Δεν είναι πλάκα, απλά ρεαλισμός, όπως μας είπαν τα πιο πρακτικά μυαλά των τηλεοπτικών σταθμών, που είδαν τη σεζόν που πέρασε την τηλεθέασή τους να αυξάνεται λόγω εγκλεισμού και τα διαφημιστικά τους έσοδα στο ναδίρ εξαιτίας της ύφεσης στην κατανάλωση και της οικονομικής κρίσης στην αγορά.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, το «Greece’s Next Top Model: Boys & Girls» στο Star θα αρχίσει τη Δευτέρα 31 Αυγούστου, πιο νωρίς από όλα τα υπόλοιπα ριάλιτι, ώστε να γίνει τάχιστα η αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών. Δεν είναι τυχαίο που την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησαν τα γυρίσματα και οι κριτές είδαν στις πασαρέλες τόσο κορίτσια όσο και αγόρια, αρχίζοντας να ξεστομίζουν τα πρώτα «από εμένα είναι ναι» και «από εμένα είναι όχι».

Την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου θα γίνει η πρεμιέρα του φιλόδοξου ριάλιτι του Σκάι «Big Brother», το οποίο είχε ακυρωθεί τον περασμένο Μάρτιο λόγω του κορωνοϊού, με τους παίκτες, τον παρουσιαστή Χάρη Βαρθακούρη και τον special guest κριτή Ανδρέα Μικρούτσικο να ετοιμάζονται για τη δική τους μάχη με τα νούμερα τηλεθέασης στη βραδινή ζώνη του καναλιού.

Κενή στον Σκάι θα είναι η Παρασκευή και, όπως πληροφορηθήκαμε, αυτή την ημέρα θα προβάλλεται το «The Voice». Οι ακροάσεις θα αρχίσουν επίσης άμεσα και η πρεμιέρα του talent show φημολογείται ότι θα γίνει την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου.
Αλλά και η καθημερινή σειρά του Σκάι «8 λέξεις» ξεκίνησε εντατικά γυρίσματα στην Κύπρο. Ενδέχεται μάλιστα οι συντελεστές να μην κάνουν καθόλου διακοπές για να αρχίσει να προβάλλεται το σίριαλ από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου.

Την ίδια ακριβώς ημερομηνία έχει επιλέξει, όπως ακούγεται έντονα, και ο ΑΝΤ1 για την πρόωρη πρεμιέρα της σειράς «Άγριες μέλισσες», με όλους τους εργαζομένους στην παραγωγή να επιδίδονται σε.. μαραθώνιο non stop γυρισμάτων ώστε να υπάρχει στοκ επεισοδίων σε περίπτωση νέου lockdown.

Δείτε επίσης: Στίβεν Κον – Συνέντευξη βόμβα του Αμερικανού δικηγόρου των προστατευόμενων μαρτύρων της Novartis

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This