Δεν πρόλαβε να τελειώσει το «MasterChef» και οι αιτήσεις για τον επόμενο κύκλο έφτασαν τις 1.500

Must Read

Άλλος για σεφ; Σε μια Ελλάδα που τα εστιατόρια φυτοζωούν, οι περισσότεροι Ελληνες και Ελληνίδες θέλουν να γίνουν μάγειρες και να έχουν την τύχη του Άκη Πετρετζίκη ή του Σταύρου Βαρθαλίτη!

Αυτό, βέβαια, δεν είναι απλή τύχη, είναι το… τζακ ποτ, αν σκεφτείτε τις χιλιάδες αιτήσεις συμμετοχής που υποβάλλονται κάθε σεζόν για το πιο δημοφιλές ριάλιτι μαγειρικής. Ούτε 20 μέρες δεν έχουν περάσει από τον τελικό του «MasterChef» και οι αιτήσεις συμμετοχής για τον νέο κύκλο του ριάλιτι πέφτουν βροχή! Έφτασαν τις 1.500 και είμαστε ακόμα στην αρχή!

Η προεπιλογή των παικτών θα αρχίσει μέσα στον Ιούλιο, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό, ενώ τα γυρίσματα προγραμματίζονται για τον Νοέμβριο. Στην κριτική επιτροπή θα συνεχίσουμε να βλέπουμε τους Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Εν τω μεταξύ ο Ακης Πετρετζίκης και ο Σταύρος Βαρθαλίτης (γνωρίζονται τηλεοπτικά από το 2017) έχουν γίνει φιλαράκια. Πριν από μερικές μέρες οι δύο άντρες συναντήθηκαν με αφορμή τη νίκη του Σταύρου Βαρθαλίτη και χάραξαν μαζί κάποια επαγγελματικά σχέδια, όπως ακούγεται έντονα στην αγορά.

Δείτε επίσης: Nέες εκπομπές στο OPEN για τόνωση του ψυχαγωγικού τομέα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This